El Castelldefels ja és líder. Amposta reacciona, però Lleida segueix al pou

El Castelldefels va saber aprofitar una nova ensopegada del Málaga Costa del Sol, a la complicada pista del Lanzarote (21-20) –on ja havia caigut el propi castelldefels– , per col·locar-se líder empatat a punts amb les andaluses, però amb un partit menys. Una gran manera d'encarar el tram final del campionat amb grans opcions d'assolir l'objectiu desitjat: acabar en places ascens.

Castelldefels 28 - 22 Vicar Goya

Pel Castelldefels van jugar: Hege Bolstad i Silvia Lladró, porteres, Dolores Martín, Yael Alfaro (4), Sara Gil (6), Paula Blesa (4), Leandres (2), Ivet Musons (4), Alba González, Ana Moreno, Alba Royo (1), Carla Gómez (5), Sandra Pérez (2).

Marcador cada 5’: 3-2, 5-3, 8-4, 10-8, 12-10, 13-12, descans; 16-13, 19-15, 22-17, 23-18, 26-21, 28-22.

Fermafix Lleida 22 - 21 BM Móstoles

Cada setmana més complicada és la situació de les lleidatanes que segueixen a la cua amb només quatre punts. Aquesta setmana es van tornar a quedar molt a prop de puntuar, i és que van perdre de només un gol (21-22) però després d'haver anat gairebé tot el partit per darrera en el marcador. Però és que el rival era el sisè classificat. Bones sensacions pel fet d'haver tutejat un equip inabastable a la classificació, però els punts són més que necessaris. Cal destacar l'aportació ofensiva d'Emanuela Precup amb 10 gols.

Amposta 35 - 19 BM Solucar

L'Amposta rebia el penúltim classificat amb ganes i necessitats de puntuar per allunyar el perill del descens, ja que a més la setmana vinent tenen jornada de descans. I ho van fer de manera clara amb una golejada clara que hauria de donar moral de cara al futur.