updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça campió de la Copa Asobal amb la màxima autoritat

Aquest diumenge el Barça ha aconseguit amb total autoritat, a Lleó i davant el conjunt amfitrió, la seva 18a Copa Asobal, la 12a aconseguida de manera consecutiva. El Fraikin Granollers va caure en semifinals precisament contra el conjunt lleonès.

  • 0

Victòria fàcil del Granollers a l'Olímpic i força còmoda del Barça a Artaleku

Aquest cap de setmana es va disputar la 20a jornada, amb dues victòries força còmodes dels dos equips catalans.

Fraikin Granollers 37–24 Cisne Pontevedra 

L’equip d'Antonio Rama no va tenir problemes per superar el cuer. Al descans ja dominaven per 18-11. A la represa per uns moments va semblar que els gallecs s'acostaven (25-20 als 13 minuts), però l'equip local va tornar a prémer l'accelerador per acabar guanyant amb la màxima diferència de 13 gols.

Els màxims golejadors granollerins van ser Antonio Garcia (8), Sergi Franco (6) i Adrià Martínez (4).
Per part visitant va ser Carlos Álvarez (8), mentre que Alexandre Chan, el que era el màxim golejador Asobal (ara ja és el segon) nomeés va poder marcar un gol.

Reportatge fotogràfic de Jordi Prades

Bidasoa Irun 26-32 Barça 

El Barça va aconseguir el seu 20è triomf d'aquesta Lliga Asobal, pel mateix resultat exacte que havia guanyat la temporada passada en aquest escenari d'Artaleku. El marcador pot fer semblar que el partit va ser força complicat, però res d'això.

La defensa blaugrana i la porteria (6 aturades de Gonzalo en al tram inicial) van començar molt entonades i als 13 minuts el marcador registrava un 1-8. Al descans la diferència era de vuit gols (10-18). A la segona part el Bidasoa va estar molt millor i va aprofitar un cert relaxament blaugrana per mantenir la diferència (20-28) i fins i tot escurçar-la en els últims minuts.

Els màxims golejadors del Barça van ser Luis Frade (6), Melvyn Richardson (5), Aleix Gómez (4) i Pol Valera, Ludovic Fàbregas i Dika Mem (3 , cada un).
El més destacat dels locals va ser Joan Azkue amb 6 gols.

 

 

  • 0

Entrevistes