Ja es coneix el cartell dels Jocs de Rio, on no hi serà Espanya

Aquest cap de setmana s'han disputat els tres preolímpics que havien de decidir les sis places que quedaven per atorgar pel torneig d'handbol masculí dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Espanya se n'ha quedat fora, el primer cop que això passa des del 1976.

• 0

França fa història, Espanya sense medalla

El Mundial de Qatar ha coronat França com la selecció amb més títols de la història. El combinat gal, liderat per Nicola Karabatic i Thierry Omeyer (els dos a l'equip titular i el porter a més MVP del Mundial), és un dels millors equips de la història i avui ho han demostrat coronant-se campions en un partit en que sempre han dominat. Però, Qatar mai ha llançat la tovallola, i a tres minuts del final ha tingut una pilota per posar-se a un sol gol. No ha entrat i el partit s'ha decidit a favor dels de Claude Onesta que han celebrat un nou títol.

• 0

Un gol de Joan Cañellas posa Espanya a semis

Un gran partit, espectacular i amb un final emocionant. Després de 60 minuts de tensió, igualtat i bon joc, un gol de Joan Cañellas (segurament un dels jugadors més determinants del món ara mateix) va donar a Espanya l'accés a les semifinals. No hem d'oblidar, però, l'espectacular aportació ofensiva de l'extrem Valero Rivera amb 10 gols en 11 llançaments, en una actuació memorable.

• 0

La reedició de la final del Mundial 2013, a Quarts!

El fet que Dinamarca ensopegués contra Argentina i Alemanya (empatant contra els dos equips) va deixar els danesos segons de grup, amb el que es podien creuar amb Espanya ja als Quarts de Final. I així ha estat. No hi va haver sorpreses i Espanya va superar de manera clara a Tunísia a vuitens (28-20) mentre que Dinamarca va fer el mateix amb Islàndia (30-25). Ara els Quarts de final es presenten amb "morbo", tenint en compte la golejada que que van rebre els danesos al Palau Sant Jordi. De ganes segur que no els n'hi faltaran.

• 0

Els catalans al Mundial de Qatar cap a vuitens

Sense fer un joc espectacular, la selecció espanyola ha resolt amb victòries els quatre primers partits del Mundial de Qatar, classificant-se per la via ràpida per vuitens de final. Això farà que els set jugadors catalans passin a la fase decisiva, segurament com a primers de grup. Això sí Eslovènia no dóna la sorpresa derrotant a la selecció de Manolo Cadenas demà divendres.

• 0

La primera jornada dels catalans al Mundial de Qatar

La campiona del món va començar amb un triomf 38-33 contra Bielorrússia en un partit marcat per l'expulsió del blaugrana Siarhei Rutenka a la primera meitat per un cop a la cara de Viran Morros. Tot i això el matx va estar més igualat del previst, en un partit sense massa encert defensiu dels de Manolo Cadenas. Finalment, Espanya va complir els pronòstics gràcies a un bon final de partit.

• 0

Comença la gran festa de l’handbol mundial

Avui comença al Qatar el Mundial d’Handbol 2015, sens dubte una de les grans cites esportives d’aquest inici d’any. Ho fa en un país exòtic en el món de l’handbol, però que des de fa uns anys s’ha decidit a fer-se un nom amb el suport del seu conegut potencial econòmic. Per això va fitxar com a seleccionador ni més ni menys que a Valero Rivera, just després que aquest es proclamés campió del món amb la selecció espanyola a Barcelona. D’això en fa just dos anys.