updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça campió d'Espanya Infantil masculí

Des del dimecres i fins al diumenge es van disputar els Campionats d'Espanya en la categoria infantil, i el Barça A va aconseguir el títol en categoria masculina, i el Sant Andreu dos magnífics quarts llocs tant en masculí com en femení.

  • 0

El Barça A campió d'Espanya Cadet masculí

Des del dimecres i fins al diumenge s'han disputat els Campionats d'Espanya en la categoria cadet, i el Barça A ha aconseguit el títol en categoria masculina, mentre que el Barça B ha guanyat el bronze.

  • 0

Doblet blaugrana en el campionat de Catalunya cadet masculí

El cap de setmana es va disputar a Bordils el TOP-4 del Campionat de Catalunya en la categoria cadet masculina i el títol va ser per al Barça, que va superar en la final al Barça B.


TOP-4 a Bordils  (dies 21 i 22 de maig)

Arribaven al TOP-4 els quatre primers classificats de la Lliga Catalana, que aquest pròxim cap de setmana disputaran les fases de sector estatals.

A la Lliga Catalana la classificació havia estat aquesta:
SÈRIE A-1 (de l'1 al 8): Barça 28, Barça B 17, Bordils 16, Granollers 15, La Roca 14, Montcada 12, Salou 6, UE Sarrià 4.
SÈRIE A-2 (del 9 al 16): Granollers Sporting 25, Sant Martí Voramar 24, Joventut Mataró 23, Amposta 15, OAR Gràcia Sabadell 11, La Roca B 8; Molins 4, Vic 2.

El TOP-4 es va disputar al Pavelló de Bordils i va donar aquests resultats:

Semifinals

Barça 37-29 Granollers
Bordils 27-30 Barça B

Tercer i quart lloc

Granollers 37-34 Bordils

FINAL

Barça 41-27 Barça B

L'equip blaugrana va guanyar el títol còmodament, després d'una temporada impecable, en la qual no ha cedit cap punt.

Els campions van formar amb Ivan Ríos, Alejandro Fernàndez, Jan Blas, Pol Chaves, Pere Garcia, Eric Barbeito, Albert Orts, Ricardo Ortgea, Marc Valtueña, Patrice Fidalgo, Àlex Ugalde, Quim Rocas, Ognjen Cenic, Aaron Gutiérrez, Guido Bayo. L'entrenador és Jordi Jodar.
L'equip subcampió va jugar amb Pau Aragón, Pol Sanz, Biel Fernàndez, Xavier Moreno, Xavier Montaner, Arnau Bulach, Marc Navarro, Jaume Espigulé, Dante Companys, Jan Bote, Aleix Pascual, Daniel Gàmez, Jan Pérez, David Anselmo, Jan Mari i Bertran Otal. L'entrenador és David Aguilar.

  • 0

Entrevistes