Els 7 catalans campions del Món

El títol Mundial de la selecció espanyola d'aquest diumenge va tenir un marcat accent català, ja que com havíem destacat abans i durant el Mundial, fins a set jugadors de la selecció estatal són nascuts i formats a Catalunya. A més, el cos tècnic que acompanyen el mateix Valero Rivera són Manolo Montoya i Ricard Franch. A tots ells l'enhorabona.

• 0

Espanya trepitja Dinamarca i és campiona del món per segon cop

No hi ha hagut color. La selecció espanyola, amb set catalans a les seves files, ha passat per sobre de la gran favorita. Un equip, Dinamarca, irreconeixible, enfonsat, amb les estrelles apagades i sense cap mena d'encert, que s'ha vist trepitjat per una selecció espanyola comandada magistralment per Joan Cañellas, que ha fet 7 gols i s'ha convertit en un dels millors del partit. Un títol mundial, però, cuinat des de la defensa espanyola i les aturades d'Arpad Sterbik.

• 0

Per TV o al Sant Jordi, avui la final: Dinamarca-Espanya

Aquest diumenge s'acaben les més de dues setmanes d'idil·li amb l'handbol Mundial. El Palau Sant Jordi acull la final de la cita anual amb el millor handbol de seleccions (ja sigui Europeu o Mundial), i ho fa amb un partit que promet espectacle i molta emoció. Espanya contra Dinamarca. Un partit amb els actuals campions d'Europa com a favorits, però en el que no es pot descartar els de Valero Rivera que estan fent un campionat gairebé perfecte. Només van perdre un partit… que va fer que no es creuessin amb Dinamarca a semifinals, i es vegin ara les cares.

• 0

Croàcia justa medalla de bronze

La selecció croata entrenada per Slavko Goluza es penjarà demà de manera justa la medalla de bronze després de superar avui a Eslovènia –segurament una de les revelacions d'aquest Mundial juntament amb Brasil– per un clar 26-31.

• 0

Dinamarca-Espanya, diumenge la gran final al Sant Jordi

Espanya i Dinamarca jugaran diumenge la gran final del Mundial 2013. Ha estat una gran tarda d'handbol amb un gran ambient al Palau Sant Jordi, avui ja gairebé ple fins la bandera. I els que hem tingut la sort de ser-hi hem pogut viure dos partits interessants, com era d'esperar més intens el segon que el primer.

• 0

Espanya passa a la final del Mundial

La selecció espanyola –amb set catalans i dirigida per Valero Rivera– ha accedit aquest divendres a la final del Mundial Handball Spain 2013. Els eslovens han aguantat molt bé fins al descans (13-12), però s'han estavellat a la segona meitat contra la defensa espanyola i el porter Sterbik, fent només tres gols en més de 22 minuts.

• 0

Cau França: Dinamarca-Croàcia i Espanya-Eslovènia, les semis

Dimecres intens d'handbol amb els quatre quarts de final condensats en una tarda a dues bandes– Saragossa i Barcelona– i que ens ha deixat una relativa sorpresa, l'eliminació de França a mans de Croàcia. Els croats ara es trobaran a semifinals la potent Dinamarca, que ha guanyat només d'un gol però ha semblat tenir controlat el tempo del partit en tot moment... menys al darrer minut.