updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Entrevista amb Ona Vegué i inici del mundial femení, al Jim&Vic Handball Show

  • Escrit per Jim&Vic Handball Show

El quart capítol de la temporada arriba amb una entrevista de luxe a Ona Vegué analitzant entre altres temes l'inici del Mundial femení.

Les Guerreras han arrencat el Mundial amb un ple de victòries a la fase de grups i un joc que ha anat evolucionant de menys a més. D'entre les destacades, dues catalanes: Kaba Gassama està destacant molt a les dues àrees, demostrant que és una pivot de primer nivell mundial. També el debut d'Ester Somaza en un gran torneig amb la selecció, per la seva joventut i per la qualitat del seu joc, ha sigut una de les grans noticies.

Tot plegat ho comentem amb l'Ona Vegué, que ens explica com li va la vida a Alemanya, on sembla que ha caigut dempeus: llença els 7m, van quartes de la lliga, té tota la confiança de l'entrenador, ja parla alemany, etc.

No podem deixar passar com el BM La Roca s'està aixecant com el dominador de la Primera Nacional catalana d'aquest any, a més de comentar el partidàs que va fer el Barça a Veszprém i les moltes conclusions que se'n poden treure.

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Entrevistes