updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Els partits més destacats al Pau Gasol i al Garbí Arena

Dues pistes on sempre hi ha bon ambient, acullen dos dels partits més destacats Fotos: arxiu Dues pistes on sempre hi ha bon ambient, acullen dos dels partits més destacats

Aquest cap de setmana es disputa la 6a jornada de la 2a fase, amb l'Handbol Sant Vicenç ben encaminat cap al títol, si no es produeix un daltabaix per a aquest equip.

FASE PEL TÍTOL: El partit més destacat al Pau Gasol

Salle Bonanova 33-20 Granollers C, jugat el divendres (de la 1a jornada)
Sant Vicenç (1r) - Vilamajor (5è), dissabte 18 h
Coope Sant Boi (4t) - Calella (3r), dissabte 16:15 h
Granollers C (6è) - Salle Bonanova (2n), diumenge 19:30 h

El Santvi, líder indiscutible, juga a casa seva i intentarà mantenir la seva marxa "immaculada" d'aquesta temporada (en la qual ha guanyat tots els partits disputats) i apropar-se una mica més al títol i a les fases d'ascens.

Els seus dos perseguidors immediats, Coope i Calella, s'enfronten en el partit més destacat de la jornada al Pau Gasol, en un duel interessant entre l'equip màxim golejador d'aquesta fase i el menys golejat. L'equip santboià si guanya podria prendre-li el segon lloc a l'equip calellenc, però després podria escapar-se-li altra vegada si La Salle Bonanova guanya els dos partits contra el Granollers C.

FASE DE PERMANÈNCIA: Alguns equips poden ja assolir la permanència

Sant Cugat B (1r) - Canovelles (10è), dissabte 17:30 h
Garbí Palafrugell (2n) - Bordils B (8è), dissabte 19:30 h
La Roca B (9è) - Molins (3r), diumenge 19 h
Cardedeu (7è) - Sant Martí Adrianenc B (5è), diumenge 19 h
Espanyol (4t) - Gavà (6è), dissabte 20 h

Forta lluita en aquest grup per evitar les dues places de descens que queden, deixant a part un Canovellas ja condemnat a jugar la temporada vinent a 1a Catalana.

El matx més interessant potser és el que es juga a Palafrugell. És el derbi gironí en el qual l'equip garbinenc pot assolir la permanència si derrota el filial bordilenc. L'equip de Josep M. Gou fins ara només ha cedit al Garbí Arena davant Bonanova i Coope, dos equips que estan a la fase d'ascens, i per tant és el favorit.

Bons partits i molt oberts també entre rivals directes a Cardedeu i l'Illa Diagonal.

També el Sant Cugat B pot aconseguir ja la permanència si, com és d'esperar, suma la seva sisena victòria seguida davant del cuer, i si es compleix una d'aquestes tres coses: que l'equip bordilenc no guanyi a Palafrugell, que el Cardedeu no guanyi davant el Sant Martí B, o que el Gavà perdi a la pista de l'Espanyol.

El Molins també pot assolir la permanència si el Bordils B perd i si per la seva part guanyen a la pista del filial roquerol, que és el penúltim classificat i necessita guanyar per mantenir bones esperances de salvació.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes