L'Igualada comença l’any amb una derrota a casa del líder

• Escrit per CH IGUALADA

El Club Handbol Igualada aquest cap de setmana és jugava continuar coliderant el seu grup amb el Pardinyes “B” en un partit a on l’àrbitre va acabar sent el trist protagonista. Els igualadins es van desplaçar a Pardinyes amb moltes ganes de treure quelcom de positiu en una pista a on fins ara no ha puntuat cap equip.

Un Igualada molt seriós va començar jugant el seu partit amb més ganes que encert. Sort que cap el minut 5 de la primera part, les coses pels interessos igualadins van anar canviant i  mica en mica s’anaven ficant en el partit.

El problema de l’Igualada en aquest maxt no va ser cap altre que uns últims deu minuts de la primera part a on van desplegar el pitjor joc que s’ha pogut veure aquesta temporada, fet que va permetre als locals, el Pardinyes “B”, endossar un parcial de 6 a 0 al final de la primera part que deixava un marcador de 19 a 13 a favor dels locals.

A la represa els igualadins els va seguir costant molt entrar en el partit i no va ser fins el minut 40  amb un 22 a 13 al lluminós que els igualadins van començar a mostrar la seva millor versió, una bona defensa que permetia ràpides i efectives transicions que van ajudar als homes de Joan Alcoberro a reduir la diferència de gols (27 a 25) a falta de dos minuts pel final. Va ser llavors quan va aparèixer el convidat d’honor a la festa, el senyor àrbitre, Carlos Marcet, que amb un parell de decisions d’allò més estranyes, va parar una transició dels igualadins amb clara situació de llançament, que hagués suposat el 27 a 26 i seguidament va excloure a un jugador igualadí per una decisió que ell mateix va reconèixer que va xiular per la pressió de la grada que va acabar amb qualsevol intent dels nostres per poder empatar el partit.

Cal recordar que pel Club Handbol Igualada, un empat era un molt bon resultat perquè els permetia acabar la primera volta a falta d’una jornada segons de la classificació, és a dir, en posicions d’ascens directe.

H Pardinyes “B”  30 – Club Handbol Igualada  27

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Alex Sabaté (3 parades); Hilari Canales (5 parades); Esteban Lezama (3 gols); Adri Suero (4 gols); David Cubí (1 gol); Martí Ruiz (2 gols); José Luís Álvarez (1 gol); Roger Calçada (4 gols); Pol Cantero (12 gols); Carles Oller; Jordi Salom; Albert Urgeles; Maure Vidal.