updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Arriben els Quarts de final de la Copa Catalana Femenina

  • Escrit per TotMataro.cat
El Vilanova visita la pista del Castelldefels El Vilanova visita la pista del Castelldefels

Aquest cap de setmana es disputen els quarts de final de la "Copa Catalana femenina Gonzalo Usero" a partit únic d'on sortiran els quatre semifinalistes. A priori Castelldefels i Molins de Rei no haurien de tenir problemes per superar l'eliminatòria, mentre que Lleidatana i Granollers hauran de suar una mica més per emportar-se la victòria. 

Cal recordar que en aquesta fase els cinc equips que han superat les Fases de Grups s'enfronten als tres equips que s'hi afegeixen, i que són els dos que vénen de jugar Fases d'ascens (Granollers, Lleidatana) més el Castelldefels que enguany ha jugat la Divisió d'Honor.

Els quarts de final presenten aquests partits:

Castelldefels - Vilanova del Camí, dilluns 20:45 hores

Les locals no haurien de tenir problemes per superar un equip de dues categories menys, però que segur visitaran Castelldefels amb molta il·lusió.

Molins Rei - OAR Gràcia, dissabte 18:30 hores

El Molins que està fent una molt bona Copa Catalana és clar favorit per superar a les de Sabadell.

Granollers - Gavà, dissabte 17 hores

Les locals són favorites, però al davant tindran un equip que ja plantar cara a la lliga i que està fent una sensacional competició de Copa.

Associació Lleidatana - La Roca, dissabte 18:45 hores

Les lleidatanes són favorites, però La Roca també té un molt bon equip i de ben segur que posarà les coses molt complicades a les de casa.

Entrevistes