updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Nantes de David Balaguer supera el PSG enmig d'una festa

El Nantes de David Balaguer supera el PSG enmig d'una festa Foto: FB NHBC Nantes

L'HBC Nantes ha superat el PSG en un partit històric, amb rècord d'assistència a França, i amb set gols del català David Balaguer.

El Hall XXL de Nantes va aplegar un dijous ni més ni menys que 11.019 espectadors –rècord d'afluència a França just abans d'acollir el Mundial d'handbol– per veure el millor partit que ara mateix es pot veure a la potent Lliga Francesa, la LIDL LNH. Un matx emocionant i de gran nivell que va acabar amb la primera derrota de la temporada del totpoderós PSG a mans d'un Nantes que empès per més de deu mil ànimes va aconseguir un triomf de prestigi i amb un resultat d'impacte: 37-31.

Molt destacable el partit de David Balaguer (7 gols de 8 llançaments) i de l'exbarcelonista Eduardo Gurbindo (6 de 6). Els altres jugadors que van brillar pel conjunt morat van ser Olivier Nyokas i Nicolas Claire, amb set gols cadascun. Per part del conjunt parisenc va brillar especialment Uwe Gensheimer amb 10 gols, mentre que Mikkel Hansen va quedar-se amb "només" 4 gols i Nikola Karabatic no en va fer cap.

VÍDEO- Resum del Partit


LIDL STARLIGUE 16-17 Résumé Nantes Paris J13 por LNH

VÍDEO d'un dels gols de Balaguer

?>

VÍDEOS de les celebracions al final del partit

Entrevistes