updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers campió d'Espanya Juvenil, derrotant el Barça a la final

El Granollers campió d'Espanya Juvenil, derrotant el Barça a la final Foto: @bmgranollers

Des del dimecres passat a la tarda s'ha jugat a jugat a Alcobendas la fase final del campionat d'Espanya Juvenil masculí, que ha acabat amb final catalana i amb títol per al BM Granollers, que ha superat el Barça.

FINAL: FC Barcelona 37-38 BM Granollers

BARÇA: Eric Lubiano i Pol Quiroga porters; Óscar Grau, Roger Giner, Pau Galisteo, Petar Cikusa, Pol Roy, Ismael Bendress, Johin Aja, Ferran Prieto, Manuel Ortega, Djordje Cikusa, Ezequiel Conde, Ian Barrufet i Jon Tricas. Entrenador: Raul Entrerríos, i completant l'equip tècnic Raul Fernàndez i Daniel de los Santos.

BM GRANOLLERS: Pol Amores, Pau Panitti, Lluc Borell porters; Ferran López, Pau López, Bernat Povill, Jordi Sala, Roger Pocorull, Marcel Jiménez, Víctor Romero, Pablo Méndes, Oriol Rovira, Bernat Cortada, Pablo Guijarro, Ferran Castillo i Jordi Martí. Entrenador: Héctor del Pino, i completant l'equip tècnic Óscar Carreño, Joan Loscertales i Martí Ruiz.

Ha estat una final sensacional i més tenint en compte que els dos equips havien jugat quatre partits des del dimecres passat. Per si això no era suficient ha anat a la pròrroga i en ella el Granollers ha obtingut un títol molt desitjat.

Durant tota la primera part ha anat per davant el Granollers, que al descans dominava 12-15. A la represa el Barça, sobretot amb llançaments exteriors ha anat anivellant el partit, i Ezequiel Conde els ha posat per davant a mig minut del final. Ha defensat bé el Barça, però amb el temps acabat Víctor Romero, el jugador mataroní del Granollers, ha marcat de falta directa amb barrera, portant el partit a la pròrroga.

En el temps suplementari, el Granollers ha continuat fent molt de mal al Barça amb les penetracions entre primer i segon per la banda esquerra de l'atac, on Ferran Castillo i sobretot Ferran López han fet molt de mal. Tot i això, a falta de 20 segons per al final Ian Barrufet ha empat a 36. Ha atacat amb calma el Granollers, que estava en superioritat numèrica, i Ferran López, ara amb un u contra u a la banda dreta, ha marcat el gol decisiu, i sense que el Barça pogués reaccionar.

Els màxims golejadors han estat Ferran López (11), Víctor Romero i Ferran Castillo (8, cada un) per part local i Ian Barrufet i Petar Cikusa (8, cada un) per part blaugrana.

El gol de Víctor Romero que ha portar a la pròrroga

El gol de Ferran López que ha donat el títol al Granollers i ha desencadenat l'alegria vallesana

El video d'un partit sensacional

Dissabte al matí les dues semifinals amb victòries catalanes sobre els equips madrilenys

Els dos equips catalans demostrant el seu altíssim nivell s'havien classificat com a primers de grup amb tres victòries, i l'han tornat a mostrar a les semifinals per superar els dos equips madrilenys i plantar-se a la final de demà diumenge a les 13:15 hores.

Curiosament tots dos equips anaven per darrere en el marcador al descans pel mateix resultat de 12-11. No obstant això, a la represa han estat molt superiors mostrant-se molt forts en defensa i porteria, sobretot en el cas del granollerí Pol Amores, i fent molt de mal al contraatac.

IKasa Madrid 19-28 Barça

Alcobendas 21-35 Granollers

Així havien arribat a semifinals...

El Barça, primer al Grup I

Jornada 1 - Dimecres
BARÇA 43-22 Grupo IMQ Covadonga

Jornada 2 - Dijous
CBM Carboneras Cantera Sur 24-45 BARÇA

Segon triomf, i també ben contundent, del Barça, que ja col·loca l'equip de Raul Entrerríos a les semifinals. En el partit de divendres es jugaran el primer lloc del grup amb l'Alcobendas.

Jornada 3.- Divendres
Alcobendas 22-39 BARÇA

El BM Granollers primer al Grup II

Jornada 1 - Dimecres
KH7 BM GRANOLLERS 35-26 Anaitasuna

Jornada 2 - Dijous
BM iKasa Madrid 19-30 KH7 BM GRANOLLERS

Segon triomf de l'equip d'Hèctor del Pino, amb una brillant demostració defensiva, que també els situa a la semifinals i molt probablement com a primer de grup, ja que encara que perdés en l'últim partit només el pot igualar un dels dos equips als que ja han guanyat.

Jornada 3 - Divendres
Ademar León 24-36 KH7 BM GRANOLLERS

Recordem com van anar les Fases de Sector

Entrevistes