Sant Joan Despí femení i Barça masculí campions de Catalunya juvenils

Els equips del Sant Joan Despí femení i del Barça masculí són els nous campions de Catalunya juvenils Fotos: Jordi Terrón chsjd.cat i fcbarcelona.cat Els equips del Sant Joan Despí femení i del Barça masculí són els nous campions de Catalunya juvenils

El passat dia 2 d'abril van acabar els Campionats de Catalunya juvenils de la temporada 22-23 i ja tenim nous campions.

Sant Joan Despí campió en categoria femenina

El campionat de Catalunya en la categoria femenina va tenir emoció fins a l'última jornada. El Sant Joan Despí depenia d'ell per quedar campió i després d'un emocionant partit va guanyar a la pista del Terrassa per 29-30. Les santjoanenques van acabar empatades a punts amb el BM Granollers, però les han superat pel millor golaverage particular (30-24 a Sant Joan Despí i 27-24 a Granollers). D'aquesta manera prenen el relleu de l'Handbol Ascó campió de la temporada 2021-22.

L'equip campió només va perdre a Granollers (27-24) i a casa davant el Sant Vicenç (28-35) i l'equip granollerí només va cedir a la pista del campió (30-24) i a Llavaneres (28-23).

La plantilla de l'equip campió la formen: Ada Pombo, Ana Cañero, Ana Piquer, Carla Romero, Carla Gonzàlez, Gisela Gutiérrez, Íngrid Fortuño, Íngrid Andrea, Irene Gonzàlez, Irene López, Júlia Pau, Laia Lozano, Laura Corullón, Laura Mora, Malou Forestier, Mariona Cabetas, Martina Cuenca, Sara Nieto i Gisela Alcaide. L'entrenador és Juan Ignacio Fidalgo i l'ajudant Ana Vázquez.

8.- Coope Sant Boi 3

La classificació de la sèrie A2, i per tant col·locats en els llocs del 9 al 16, ha estat aquesta: 9.- Sant Cugat 22; 10.- SE Sesrovires 18; 11.- BCN Sants 18; 12.- Ascó 17; 13.- Granollers Sporting 11; 14.- La Roca 10; 15.- Molins 10; 16.- Salle Montcada 6.

Barça campió en categoria masculina

En la categoria masculina el títol ja es va assignar en la penúltima jornada i va ser per al Barça, gràcies a la seva victòria per 49-25 sobre el Bordils. Quedava una sola jornada i el Granollers estava a quatre punts. L'equip blaugrana va refermar el seu títol guanyant a Granollers per 30-41 en l'última jornada i acabant amb 14 victòries en els 14 partits disputats. Així prenen el relleu del BM Granollers campió la temporada passada.

Formen la plantilla de l'equip campió: Aaron Gutiérrez, Alejandro Fernández, Àlex Ugalde, Dkordje Cikusa, Guido Bayo, Jan Blas, Jon Tricas, Manuel Ortega, Marc Valtueña, Oriol San Felipe, Óscar Martínez, Pau Galisteo, Petar Cikusa, Pol Quiroga, Quim Rocas, Roger Giner, Albert Quesada, Arnau Bulach, David Anselmo, Guillem Pino, Guillem Martínez, Jan Mari, Marc Navarro, Miguel Ángel Martín, Pau Aragón i Xavier Moreno. L'entrenador és David Ibarz i l'ajudant Raul Fernández.