updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els pivots o quan l’handbol es jugava a l’infern

Al setè cercle de l’infern de Dante hi conviuen els homes que durant la seva vida han estat violents i temibles; bèsties enfurismades que han destrossat l’entorn i han fet mal. És evident que el poeta parla dels pivots de l’handbol. Homes i dones salvatges i tossudes, braus devastadors que es revolten enmig de la tenebra i que intenten trobar espais de llum per fer-hi passar el braç i, així, envestir el porter amb els ulls plens de sang i la força del llamp.

Una mica d'història del "grup català" de la 1a Estatal

16 equips catalans comencen aquest cap de setmana la lliga de 1a Estatal, en un grup enterament de casa nostra. Això abans no passava i s'havia arribat a anar a jugar fins a Galícia, quan només hi havia dos grups d'aquesta categoria a tot Espanya. Anem a fer un repàs, dintre de les nostres possibilitats, de la història d'aquesta categoria.

L'efecte rebot modifica les previsions de categories 2018-19

Com sol passar cada temporada, després que molts equips tinguin un bon ensurt per l'efecte dels descensos per compensació, arriba l'estiu i alguns dels equips que havien baixat de categoria estatal s'acaben salvant "als despatxos". I l'efecte rebot acaba per salvar també equips que baixaven en les categories catalanes.
I la setmana vinent ja se celebren els sortejos, on s'hauran de confirmar aquestes previsions, sempre que no hi hagi renúncies o cessions de drets. Veurem...

Únic a la seva espècie: Jordi Molinos, 60 anys a l’Handbol Sant Just

60 anys ininterromputs dedicats a la seva gran passió: l’handbol a Sant Just Desvern. 60 anys de fidelitat a un color, el groc. 60 anys ostentant tots els càrrecs a la seva estimada institució: des de fundador del club, delegat o president. Història viva de l’handbol, i de l’esport, santjustenc, català i espanyol.

  • Publicat a la categoria Notícies

PREVISIÓ de categories 2018-19 (20 maig): 9 equips completen la llista d'ascensos

Aquest cap de setmana 9 equips han aconseguit l'ascens i ja estan decidits els de totes les categories tant masculines com femenines.  Això fa que ja puguem donar una previsió de categoria per a la temporada 2018-19, tot i que després puguin quedar afectades per invitacions que s'acceptin a jugar a categoria estatal, a renúncies o a traspassos de drets federatius.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes