updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
Xesco Espar

Xesco Espar

Xesco Espar és un reconegut entrenador al món de l'handbol, campió d'Europa amb el Barça, i a la vegada és un dels conferenciants més impactants, entretinguts i profunds, en el terreny del Coaching. Els seus seminaris de Planificació han format a centenars d'entrenadors...

Website URL: http://www.xescoespar.net

El millor truc per mantenir la forma esportiva

La pretemporada ja és història, no? Has posat l’equip en forma? Ja se saben els esquemes de joc tots els teus jugadors? Recordes que aquests eren els objectius de la pretemporada? Si no ho recordes, doncs vés a la web de l’Acadèmia i repassa els arxius de planificació o apunta’t al curs (que ara té un preu excepcional!!).

4 trucs per entrenar millor

Com va el retorn als entrenaments? Volia aprofitar per recordar-te alguns trucs per millorar el teu dia a dia. Pots usar-ho com a recordatori o check-list en la teva preparació dels entrenaments.

"Aprofites el període transitori?", de Xesco Espar

Fent un repàs a alguns vídeos antics que tenia al Youtube, he trobat aquest de l’any passat en el que explico les tasques a realitzar durant el període transitori. L’any passat el vaig difondre una mica tard, així que ara ho faig abans perquè et puguis organitzar.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes