updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
Pau Llobet

Pau Llobet

Pau Llobet i Roura: pare d'en Jan i en Nil, sociòleg i exjugador de balonmano al BM Granollers, Handbol La Garriga i Handbol Palautordera.

Website URL: http://https://twitter.com/Pau_Llobet

1, 12, 16... El bon handbol neix a la porteria

A Miquel Llobet, un dels homes més savis del balonmano ibèric (i, també, el meu pare) sempre li he sentit dir una frase profètica: “Per ser porter has d’estar una mica boig”. I, amb això, li dono la raó. Posar-te davant de bèsties que llencen míssils des de sis metres és sinònim de no tocar ni quarts ni hores, segur. A més, haver d’aguantar que vulguin fer-te alguna rosca o passar-te la pilota arran de cap, és una humiliació que hom només suporta si té els suficients pebrots. Avui, doncs, parlo dels porters. Aquells que ens van fer patir, plorar i somiar.

Les 7 lliçons de vida que vam aprendre d'Ivano Balic

Ivano Balic era Déu. Un déu de cabells llargs, mirada sorneguera i barba de tres dies. Un déu macarra, gamberrot i rialler... Era James Dean a ''Rebel Without a Cause'' o Dennis Hooper a ''Easy Rider''... Ritme i creativitat. Rock'n'roll a la pista. Allò que sempre hauria de guiar la nostra vida.

L’handbol a Catalunya: més enllà del Barça i el BM Granollers

L’ombra allargada dels dos clubs punters de l’handbol català, tant per història com per títols, no pot amagar la bona feina de tants altres arreu del país. Entitats lligades als pobles que representen i que, amb molt d’esforç, han aconseguit fites històriques remarcables. Avui parlem dels altres de l’handbol català. Per Pau Llobet.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes