updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El millor truc per mantenir la forma esportiva

La pretemporada ja és història, no? Has posat l’equip en forma? Ja se saben els esquemes de joc tots els teus jugadors? Recordes que aquests eren els objectius de la pretemporada? Si no ho recordes, doncs vés a la web de l’Acadèmia i repassa els arxius de planificació o apunta’t al curs (que ara té un preu excepcional!!).

El gran repte ve ara! Mantenir la forma esportiva!

Possiblement el treball realitzat et duri un parell o tres de mesos, però després vindrà una baixada si no li poses remei.
Et donaré una de les solucions més bones perquè això no passi. Hi ha una pila de maneres, però la que t’explicaré avui la sap molt poca gent. A mi me la va suggerir Paco Seirul·lo fa uns quants anys quan acabàvem de llegir junts un article de l’entrenador rus Bondarchuck.

La forma esportiva es pot mantenir augmentant gradualment la complexitat de les tasques.

Repeteixo??

LA FORMA ESPORTIVA ES POT MANTENIR AUGMENTANT GRADUALMENT LA COMPLEXITAT DE LES TASQUES!!!

És genial perquè no fa falta tocar ni el volum ni la intensitat!! Només la complexitat, és a dir, el número de subtasques que apareixen per cada unitat de temps!!

Així que ja saps! Agafa els teus treballs d’entrenament, i decideix què hi inclouràs cada mes per ajudar als teus esportistes a mantenir la seva forma esportiva.

Dono per suposat que guardes les teves sessions d’entrenament preparades i plasmades al paper. Si no ho fas... com vas a poder fer servir aquest gran truc??

Doncs vinga! A la feina, a seguir entrenant i millorant la teva planificació amb aquest truc d’avui.

Si vols aprendre més trucs i aprendre definitivament a planificar, aprofita el curs de Planificació de la web de Academia de Entrenadores, perquè estic preparant un canvi en la orientació d’aquests continguts i aquest curs només restarà disponible en aquest format fins a finals d’octubre. Per això està a l’increïble preu de 47€!!
Doncs res més, una abraçada i fins la pròxima.

Pau i canya!

Xesco Espar

Més informació a www.academiadeentrenadores.com

Xesco Espar

Xesco Espar és un reconegut entrenador al món de l'handbol, campió d'Europa amb el Barça, i a la vegada és un dels conferenciants més impactants, entretinguts i profunds, en el terreny del Coaching. Els seus seminaris de Planificació han format a centenars d'entrenadors...

Website: www.xescoespar.net

Entrevistes