updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

4 trucs per entrenar millor

Com va el retorn als entrenaments? Volia aprofitar per recordar-te alguns trucs per millorar el teu dia a dia. Pots usar-ho com a recordatori o check-list en la teva preparació dels entrenaments.

Primer... Planifica les setmanes el diumenge a la nit, o abans del primer entrenament. Això et donarà una visió més extensa de tota la setmana i et facilitarà la distribució dels continguts durant la setmana. Recorda que hi ha tres blocs d’on han de venir les tasques:
- la preparació física
- la preparació del proper partit
- els treballs perquè els jugadors millorin els seus punts dèbils

Segon... Comença a preparar els entrenaments per la tasca o tasques principals, no sempre pe r l’escalfament! Si comences pel més important, podràs dissenyar l’escalfament segons el que necessitis perquè la part principal surti a la perfecció.

Tercer... Parla sempre al començament i al final de l’entrenament amb tots els jugadors reunits al teu voltant. A l’inici explica l’entrenament. Això els ajudarà a estar concentrats en els objectius dels treballs perquè ja els sabran (i no hauràs de parar i explicar-los durant la sessió). Al final fes un petit resum de l’entrenament i anima’ls pel següent. Felicita als que hagin treballat especialment bé.

I res més de moment. No vull treure’t temps de preparació de l’entrenament d’avui.. per què el portaràs ben preparat oi????
Comença ja! Si el memoritzes abans d’arribar, llavors no perdràs temps entre exercici i exercici, i podràs mantenir una intensitat molt més alta a l’entrenament... i recorda que la intensitat i la concentració són la clau perquè l’equip sempre rendeixi a tope (jeje, aquest és el quart truc).
Pau i canya, que això no ha fet més que començar!!!

Xesco Espar

 

Més informació a www.academiadeentrenadores.com

Xesco Espar

Xesco Espar és un reconegut entrenador al món de l'handbol, campió d'Europa amb el Barça, i a la vegada és un dels conferenciants més impactants, entretinguts i profunds, en el terreny del Coaching. Els seus seminaris de Planificació han format a centenars d'entrenadors...

Website: www.xescoespar.net

Entrevistes