updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

"Aprofites el període transitori?", de Xesco Espar

Fent un repàs a alguns vídeos antics que tenia al Youtube, he trobat aquest de l’any passat en el que explico les tasques a realitzar durant el període transitori. L’any passat el vaig difondre una mica tard, així que ara ho faig abans perquè et puguis organitzar.

Saps? Cada cop són més els entrenadors que entenen la veritable importància del període transitori.

Per un costat de vegades ens oblidem de preparar el treball dels jugadors, no sabem com fer-ho o simplement el temps se’ns tira a sobre i no ho fem

La vida ens absorbeix i ja sigui per les evaluacions finals, el final dels treballs o qualsevol altra raó, els jugadors comencen les vacances i no els donem el treball.

Errors d’aquests tipus en cometen desenes... i molts cops ni tan sols en som conscients!

Si vols anticipar-te als errors vine a la Crackademia que tindrà lloc aquest estiu el 6 i 7 de juliol a Barcelona. Allà repassarem estratègies per planificar, motivar i crear exercicis perfectes que dispararan la teva carrera com entrenador i condesnaràs mesos en dies.

Xesco Espar

Crackademia en marxa. Més informació a www.academiadeentrenadores.com

K2_MEDIA

Xesco Espar

Xesco Espar és un reconegut entrenador al món de l'handbol, campió d'Europa amb el Barça, i a la vegada és un dels conferenciants més impactants, entretinguts i profunds, en el terreny del Coaching. Els seus seminaris de Planificació han format a centenars d'entrenadors...

Website: www.xescoespar.net

Entrevistes