updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Contenció a les “nostres famílies”

Dissabte es va viure la presentació dels equips del Joventut Handbol Mataró, un club que va creixent pas a pas malgrat la crisi. Fa uns vint anys l’handbol a la nostra ciutat estava pràcticament en punt zero, però va saltar una espurna i, amb un important treball a la base, es va anar aixecant un club d’aquests que són com grans famílies.

Feia goig la “foto de família” que es van fer, com de ben segur ho farà la d’altres clubs que també treballen a fons, esforçant-se perquè el jovent pugui practicar esport, fent una autèntica obra social que molt sovint no compta amb el suport necessari. Tots ells ara estan en moments de contenció i els seus equips, que són els nostres, en alguns casos potser no estan al nivell que la nostra ciutat mereix però per ser-hi fan falta diners, i estem en temps de retallades institucionals, i costa molt trobar patrocinadors, fins el punt que l’handbol l’ha hagut de trobar en Effenbert, una marca de cervesa txeca.

CatHandbol

CATHANDBOL és una web independent que té com a objectiu difondre l’activitat de l'Handbol català, amb especial atenció als equips catalans, de totes les categories. Web nascuda el 2011, amb la voluntat d'aglutinar tota la informació del món de l'handbol de casa nostra per fer més gran aquest esport.

Website: www.cathandbol.cat

Entrevistes