updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Es recuperen partits i es prepara l'entrada a la recta final de la 1a fase (Categories femenines)

L'Associació Lleidatana va guanyar a Ascó i ja és l'únic equip imbatut de LLiga Catalana @associacio_ALLH L'Associació Lleidatana va guanyar a Ascó i ja és l'únic equip imbatut de LLiga Catalana

El passat cap de setmana i el pròxim serviran per recuperar partits pendents i d'aquesta manera anar avançant cap al final de la 1a fase en les diferents competicions... amb el permís del Covid-19.

LLIGA CATALANA FEMENINA

Ja hi ha cinc equips que tenen el bitllet per a jugar la fase pel títol: Associació Lleidatana i Ascó, en el grup A, Sant Vicenç B, Palautordera i Ribes, en el grup B. La plaça que queda restant en el grup A la té ara mateix a les mans Les Franqueses, però la Coope Sant Boi també té opcions.

GRUP A

Handbol Ascó 27-33 Associació Lleidatana.
El duel entre el dos equips capdavanters del grup, va donar el triomf a les lleidatanes, que així queden com a únic equip imbatut, privilegi que compartien amb les asconenques, i quasi asseguren els dos punts de partida per a la fase final.

Les Franqueses 33-28 La Roca B. L'equip franquesí dona un pas important cap a la fase pel títol... però encara necessita 4 punts més, en les tres jornades que queden, i ha de jugar contra els dos primers.

Pròxims partits:

BCN Sants 20-28 Coope Sant Boi
Cardedeu - Les Franqueses, dimecres 19 a les 22 hores (J12)
La Roca B- Esplugues, divendres 21 a les 21:30 hores (J12)

GRUP B

Pròxims partits:

Palautordera 34-24 Martorell
Palautordera - Vilanova del Camí, diumenge 23 a les 17:15 hores (J11)

1a CATALANA FEMENINA

Ara mateix els sis equips que disputarien la fase pel títol serien: Sant Esteve de Palautordera, Sant Quirze B i Sant Cugat, del grup A, Terrassa, Sant Joan Despí B i Garbí, del grup B.

GRUP A

Sant Esteve de Palautordera 31-17 Agramunt. Còmoda victòria de les del Baix Montseny que es confirmen en el lideratge del grup.

Pròxims partits:

OAR Gràcia B 21-25 Santpedor
Lleida Pardinyes - Sant Cugat, divendres 28 a les 21 hores (J11)

GRUP B

Pròxims partits:

Coope Sant Boi B 23-24 Laietà Argentona

2a CATALANA FEMENINA

En aquesta categoria els equips que estan en posició de disputar les fases són aquests: La Garriga, Sant Cugat B, Les Franqueses B i Palautordera B en el grup A, Molins de Rei, Igualada, Montcada i Sant Esteve Sesrovires (tots quatre equips que han estat a Lliga o més amunt) en el grup B, Gavà B, Ampolla, Martorell B i Ribes B en el grup C.

GRUP A

Pròxims partits:

La Garriga 21-21 Sant Cugat B
Palautordera B 22-28 Sant Fost

GRUP B

Igualada 35-8 Sant Llorenç 

Ja no hi ha cap partit pendent.

GRUP C

Pròxims partits:

Ampolla 31-22 Esplugues B

Entrevistes