updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Suspeses totes les competicions un mínim de 15 dies

Aquest dimecres a la tarda la Federació Catalana d'Handbol i l'Espanyola han difós dos comunicats ajornant totes les activitats i competicions un mínim 15 dies.

La Federació Catalana ajorna totes les competicions

La Federació Catalana d'Handbol ha seguit la línia d'altres federacions, i ha emès aquest dimecres a la tarda un comunicat ajornant totes les competicions com a mínim dues setmanes:

En base al comunicat emès per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), i després de les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, la Federació Catalana d’Handbol ha pres la següent decisió:
Ajornar totes les competicions i activitats esportives organitzades per la Federació Catalana d’Handbol, a partir de demà dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.
President i junta directiva FCH

La RFEBM suspèn les dues pròximes jornades

Després de dir primer que els partits de les principals competicions es jugarien a porta tancada, finalment la RFEBM ha fet públic un comunicat anunciant que finalment havien decidit suspendre com a mínim les dues pròximes jornades fins al 23 de març. Això afectarà fins i tot a la Lliga Asobal que ja aplaça les jornades 20 i 21 i que les reubicarà en unes noves dates.

Un dels partits que per aquest motiu no es jugarà, serà l'Handbol Bordils - Ciudad Real, amb el que ens hem vist obligats a ajornar el 1r Curs de Fotografia Cathandbol que havíem de realitzar el mateix dia en aquest escenari. Ja informarem de la nova data.

Entrevistes