updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Seccions Espanyol anuncia que tindrà equip d'handbol

Després dels rumors que feia setmanes que en parlaven, finalment aquest dimecres el projecte Seccions Deportives Espanyol ha anunciat que la temporada vinent crearà equips d'handbol.

El club Seccions Deportives Espanyol ho ha anunciat a través del seu twitter @Sec_Espanyol:

D'aquesta manera es fa oficial la intenció de crear un equip d'handbol blanc i blau per la pròxima temporada, amb el suport de l'Escola Safa Horta, un dels feus tradicional d'handbol a la ciutat de Barcelona. D'allà han sortit tècnics com Valero Rivera, Xesco Espar, Ricard Franch o Xavier Sabaté, i jugadors com David Barrufet, Víctor Tomàs, Valero Rivera Folch, Adrià Figueras o David Balaguer.
Si no ens fallen les dades la darrera temporada en la qual van tenir sènior va ser la 2003-04. Un parell d'anys abans havien arribat a pujar a 1a Catalana, però van cedir la plaça. Aquesta temporada tenen un juvenil (2a Catalana) i un cadet (1a Catalana).

Segons s'ha sabut la intenció és crear un primer equip masculí a Quarta Catalana (o a Tercera en cas que aconsegueixin una plaça) i crear equips de base. Segons s'apunta en diversos mitjans, comptem amb el suport de l'expresident de la Federació Catalana, Tomàs Moral.

Tot i que en els temps de l'handbol a onze molts equips de futbol (a part del FC Barcelona, el Badalona o el Sabadell) tenien secció d'handbol, i algunes van continuar amb el traspàs a l'handbol a 7, l'equip blanc-i-blau mai n'havia tingut.

Més informació al diari perico "La Grada"

Entrevistes