updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Es retira Albert Rocas, el canell d'or

Homenatge a Albert Rocas Foto: RFEBM Homenatge a Albert Rocas

Aquest dimarts ha anunciat de manera oficial la seva retirada Albert Rocas, amb 35 anys, un dels millors jugadors i més llorejats del nostre handbol.

Sorgit de la pedrera de l'Handbol Garbí de Palafrugell, Rocas ràpidament va arribar al Balonmano Granollers on va formar-se guanyant els campionats de Catalunya i d'Espanya, compartint generació i èxits amb jugadors com Álvaro Ferrer, Manel Pérez, Cristian Malmagro o Josep Masachs.

D'allà va saltar a sènior al Valladolid on va estar-hi tres anys millorant per poder arribar a ser el gran extrem que tots coneixem, per pujar de nivell fitxant pel llavors potent Portland San Antonio. Després de tres anys a Pamplona, el va fitxar el Barça on va estar-hi sis anys ganyant tots els grans títols al seu abast inclosa una Champions League.

Després va fitxar pel Kolding, però després d'un any a Dinamarca va decidir tornar a fitxar per un equip Asobal, en aquest cas el Naturhouse La Rioja on va jugar la temporada passada els seus darrers minuts com a professional.

Vídeo del Comiat d'Albert Rocas

A nivell de seleccions també té un palmarès increïble, amb dos ors Mundials (2005 i 2013), un bronze olímpic (Beijing 2008), una plata A l'Europeu (2006), un bronze Mundial (2011) i l'Or als Jocs del Mediterrani 2005

Un dels grans gols de Rocas, davant Omeyer

Entrevistes