updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'handbol i la solidaritat omplen Molins de Rei

  • Escrit per Handball4Gambia

L'Handball4Gambia aplega unes 800 persones al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei

La jornada solidària organitzada per Yakaaro i Valonmano Con V, s'emporta així un bon sabor de boca per la bona recepció del públic. Jugadors, pares i mares, tècnics i aficionats a l'esport, han gaudit d'una diada amb handbol de primera, han pogut conèixer Yakaaro i el projecte d'apropar l'handbol Gàmbia, a més de participar en el sorteig de més de 15 regals patrocinats.

Des de primera hora del matí, el Poliesportiu Municipal de Molins de Rei començava a rebre els primers equips de la base. Gairebé 200 jugadors repartits en dotze equips entre les categories infantil i cadet masculina i femenina, van disputar els triangulars des de les 9 del matí fins a les 15 hores. A més, entre partit i partit, els més joves van poder conèixer el projecte de Yakaaro mitjançant unes petites xerrades acompanyades de projeccions audiovisuals per conèixer també com és Gàmbia i on es vol realitzar el Campus d'Handbol.

En la categoria cadet masculí va ser l'equip local, el CE Molins, qui va guanyar el torneig; en la femenina, l'equip de Sant Joan Despí s'emportà la victòria. Quant a la categoria infantil, la Selecció Provincial de Catalunya Central va ser l'encarregada d'aixecar la copa en la categoria masculina; i, en la femenina, fou l'OAR Gràcia Sabadell. Cal destacar, el debut de la Selecció Provincial de Lleida i de Catalunya Central en la jornada #handball4gambia.

Al mateix temps, cal destacar l'èxit del clínic formatiu de la mà de Txema del Rosal (entrenador i coordinador de l'Handbol Lleida Pardinyes) amb "els valors dels valors" i la funció dels mateixos en les escoles d'handbol; i de Pau Campos (seleccionador català absolut femení) amb la tècnica d'Small Sided Games i la seva aplicació.

Durant la tarda, l'afluència de públic es va incrementar amb l'inici dels partits All-star juvenils i sèniors. El primer debut va ser el de la categoria juvenil mixte, on l'equip Valonmano Con V i l'Handball For Gambia es van enfrontar en una fantàstica exhibició d'handbol amb la victòria final d'Handball For Gambia. Seguidament va iniciar l'enfrontament en categoria sènior femení de la Selecció Handball For Gambia i la Seleccio Catalana Sub 23 en el que la igualtat va estar present fins al final deixant un resultat de 37 a 38 a favor de la Catalana.

El que, sens dubte, va deixar a tots els assistents sense paraules va ser el concurs d'habilitats All-star i les seves proves. El jurat, format per Jaume Fort, Miquel Güell, Armand Rubiño, Mar Latorre i JM Gallardo; va proclamar a Ferran Cisneros campió del concurs Freestyle amb aquest increïble 720.

El partit entre el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires i la selecció Handball For Gambia van concloure la jornada esportiva i solidària. Abans però, els seus organitzadors Xavi Vegas i Judit Gómez; el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort; i el regidor d'esportes de l'Ajuntament de Molins de Rei, Marc Rebulà; van donar les gràcies a tots els participants i al públic assistent destacant el caire solidari i de cooperació de la jornada qualificant-la com a exitosa i amb la voluntat de ser només la primera.

Cal tornar a destacar la col·laboració essencial en aquest esdeveniment de la Federació Catalana d'Handbol, el CE Molins de Rei i l'Ajuntament de Molins de Rei. I el patrocini també per part de 40per20handbol, iElektro, Doctor Fakoy, Hand Porters, Infinity, Assistant Coach, Gesport Lleida, Forn Jaume i Viçens, etc.

Entrevistes