updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Aquesta Setmana Santa, #Handball4Gambia a Molins de Rei

  • Escrit per Handball4Gambia

Yakaaro i Valonmano Con V organitzen el dimarts 27 de març a Molins de Rei l'#Handball4Gambia, de les 9 del matí a les 21:30h.

L'objectiu principal d'#Handball4Gambia és recaptar fons per poder organitzar el primer Campus d'Handbol a Lamin (Gàmbia). Una acció que el mateix temps, pretén apropar un esport pràcticament desconegut en la cultura africana alhora que fem gaudir a joves i no tan joves d'un dia ple de diversió, solidaritat i molt handbol.

Així doncs –dotze equips convidats, entre les categories infantil i cadet masculí i femení –realitzaran un triangular entre ells amb partits d'una durada de 25 minuts per part. Per poder disputar el torneig, tots els presents, tant pares i mares com jugadors, hauran de fer un donatiu (de la quantitat que sigui) que després serà utilitzat per a organitzar el campus d’handbol en una petita escola de Gàmbia.

Clínic de luxe amb Campos i del Rosal

Al mateix temps, de les 11.30 fins a les 13.30 hores, tindrà lloc el Clínic Formatiu de la mà de Pau Campos (seleccionador català absolut femení) i Txema del Rosal (entrenador i coordinador de l’Handbol Lleida Pardinyes); en col·laboració amb la Federació Catalana d'Handbol.

A continuació de la trobada i després de realitzar una pausa per dinar, es donarà inici als All-stars juvenil i sènior. En la categoria juvenil, es formaran dos equips mixtes formats per 14 jugadors, set noies i set nois, que s'enfrontaran mútuament. Un cop acabat el partit d'all-star juvenil, es realitzarà un partit, en la categoria sènior femení, entre la Selecció Catalana Sub 23 i l'equip #Handball4Gambia.

Seguidament, s'iniciarà el Concurs d'habilitats all-star amb grans figures reconegudes de l’handbol català. I, per finalitzar la jornada, es realitzarà un partit el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires de 1aEstatal i la selecció d’#Handball4Gambia.

Durant la jornada, els més petits tindran l'oportunitat de conèixer, mitjançant unes projeccions audiovisuals, com és la cultura gambiana per experimentar una nova forma de viure i conèixer on es destinaran els objectes donats. A més, tindran l'oportunitat d'interactuar amb joves que han estat en aquest país com a voluntaris en diversos projectes humanitaris. Un esdeveniment social i esportiu que pretén trencar fronteres amb l'handbol.

Cal destacar la col·laboració essencial en aquest esdeveniment de la Federació Catalana d'Handbol,el CE Molins de Rei i l'Ajuntament de Molins de Rei. I el patrocini també per part de 40per20handbol, iElektro, Doctor Fakoy, Hand Porters, Infinity, Assistant Coach, Gesport Lleida, etc.

Entrevistes