updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Handbol Terrassa té els seus tres equips sèniors líders

L'equip femení del Terrassa és líder del grup A de 1a Catalana Foto: Cathandbol L'equip femení del Terrassa és líder del grup A de 1a Catalana

Aquesta setmana els resultats han fet una sèrie de caramboles per tal que es produí un fet ben poc habitual en les competicions catalanes, que un equip tingui els seus tres sèniors situats a dalt de tot de les tres competicions en què participa.

En efecte, aquesta setmana l'Handbol Terrassa té els seus tres sèniors com a líders de les seves competicions, i dos d'ells estan imbatuts.

1a Catalana Femenina Grup A

L'equip femení de l'Handbol Terrassa va començar guanyant i es va situar en la primera jornada però després les va superar per golaverage el Tortosa. Fins que a la jornada 4a va recuperar el primer lloc.

1a Catalana Masculina 

El sènior A va guanyar els quatre primers partits i va ser líder les jornades 2a, 3a i 4a, però en al 5a va perdre la seva imbatibilitat i el lideratge a la pista del Garbí de Palafrugell. En la 8a jornada el Granollers C que era líder va perdre a Cardedeu i l'Handbol Terrassa s'ha fet de nou amb el lideratge.

Vídeo |

3a Catalana Masculina Grup B

El sènior B va ser líder a les jornades 2a i 3a. Després van empatar a la pista del Cerdanyola B i a Rubí perdent el primer lloc. Però aquesta setmana la derrota de l'Esplais a la pista del BCN Sants els ha situat novament en el primer lloc.

 


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes