updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tothom pot col·laborar amb CATHANDBOL!

El desembre de 2011 va començar la web CatHandbol.cat, amb la crònica del derbi català per excel·lència: el BM Granollers - Barça Intersport, corresponent a la tretzena jornada de lliga Asobal. Amb aquest gran partit començava aquesta web amb la voluntat de ser punt de trobada de TOT l’handbol català.



Des de llavors estem oberts a tots els clubs i aficionats de l’handbol per tal que ens feu arribar les cròniques i fotografies dels vostres partits per tal de fer més gran aquesta web i donar la màxima cobertura a tot el que es mou en el món de l’handbol de casa nostra. També si us interessa col·laborar amb algun article d’opinió, o voleu ser col·laboradors fixos del nostre web, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Al llarg dels ja cinc anys de vida aviat hem anat ampliant la web amb més continguts propis: entrevistes, cròniques, reculls fotogràfics, vídeos, i seguiments de totes les categories... amb la col·laboració de col·laboradors fidels i un nombre important de clubs i entrenadors que ens fan arribar la seva informació.

Ens podeu contactar a gol@cathandbol.cat o a través de les diferents xarxes socials

Salut i handbol!



Entrevistes