updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tomàs Moral no seguirà com a president de la FCH

Tomàs Moral no seguirà com a president de la FCH Foto: FCH

En una carta oberta a l'handbol català, l'actual president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral, ha anunciat que no optarà a la reelecció del seu càrrec.

Aquí teniu el text íntegre de la seva carta oberta a l'handbol català:

CARTA OBERTA DEL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’HANDBOL
A L’HANDBOL CATALÀ

"Amics de l’Handbol,
Després d’un seré i llarg període de reflexió personal i familiar, us comunico que he pres la decisió de no optar a la reelecció del meu càrrec de president de la Federació Catalana d’Handbol (FCH) a les properes eleccions que es convocaran properament.

Us puc ben assegurar que ha estat una decisió difícil i dolorosa per mi. 45 anys d’handbol, 27 de federació i 12 de president, amb totes les vivències personals i esportives que s’han acumulat, i la il·lusió i l’empenta que conservo intacta no han estat arguments prou definitius davant la creença que és temps per un nou lideratge per l’Handbol Català i que és convenient deixar pas.

Temps tindré per acomiadar-me de tots vosaltres, personalment i també a l’àmbit que pertoca, l’Assemblea de la FCH. Allà podreu saber, directament i de viva veu, detalls concrets d’aquesta difícil decisió, pressa a contracor pel que heu pogut endevinar. Ara és temps de seguir gaudint de l’Handbol, del 75è Aniversari de la FCH i de treballar per la més que mai necessària unitat de l’Handbol Català.

Seran els meus companys de Junta Directiva, tal com ens vam comprometre a l’Assemblea General Ordinària del juny de 2016 a Sant Feliu de Llobregat, els que agafaran el testimoni de presentar una nova oferta electoral a l’Handbol Català, com serà també el temps d’altres persones que vulguin presentar les seves propostes al nostre esport. A tots, sense exclusió, ens correspondrà ineludiblement discernir els riscos que envolten l’Handbol Català i a la FCH per tal de, valentament i de manera intel·ligent, poder-los neutralitzar i proporcionar un camí esplendorós pel nostre Handbol.

Seguim. L’Handbol no s’atura i ens espera a tots. Rebeu, tots, una cordial salutació
 
Tomàs Moral García
President FCH"

Entrevistes