updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Areabalonmano obre una botiga dedicada només a l'handbol

Després de mesos de molta feina, els companys d'Areabalonmano.com ens anuncien que ja han posat en marxa la seva primera botiga física amb exposició i venda de productes especialitzats en handbol. Amb l'experiència acumulada amb la seva botiga online (www.areabalonmano.com) i les diferents carpes mòbils que han anat movent pels diferents esdeveniments handbolístics, obren ara l'única botiga dedicada exclusivament a l'handbol de Barcelona.

En aquest "paradís" dels productes pels amants de l'handbol, s'hi podran trobar tots els articles que es venen per internet, així com productes especials en oferta.

On es troba la botiga?

La nova botiga Areabalonmano.com està situada al Carrer Domenec, 40 de Sant Joan Despí.Per situar-nos, està a només cinc minuts de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona (on juguen el Barça B i la resta d'equips de la base blaugrana) i a tres minuts del pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, on hi disputen els seus partits el Club Handbol Sant Joan Despí, un dels clubs de Catalunya amb més equips i jugadors.

Pels que hi vulguin arribar amb transport públic, l'estació RENFE de Sant Joan Despí és a només dos minuts de la botiga.

Podeu consultar els horaris d'obertura al telèfon 93 373 1009

I pels que volgueu seguir comprant online, no us preocupeu, la botiga www.areabalonmano.com segueix en funcionament. I recordeu que podeu comprar amb el codi promocional "CATHANDBOL" per tenir un 10% de descompte.

Ben aviat anunciarem noves col·laboracions amb els companys d'Areabalonmano.com, estigueu atents!


Podeu consultar el Mapa de Google aquí:


Mostra un mapa més gran

Entrevistes