updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Marc Amargant al Jim&Vic: “La destitució de Dolo Martín no és l'únic motiu de la meva dimissió”

  • Escrit per Jim&Vic Handball Show

Quinzè episodi de la temporada del Jim&Vic Handball Show amb una entrevista amb Marc Amargant, exdirector esportiu del BM Granollers.

Marc Amargant apareix per primer cop després de dimitir com a director tècnic del BM Granollers, que es va produir dos dies després de la destitució de Dolo Martín com a entrenadora del primer equip femení. Com si no fos prou, el desacord amb la decisió de fer fora a Dolo Martín, no és l'únic motiu que va provocar que el de Palautordera abandonés el club. Durant l'entrevista ens explica detalladament tots els motius.

Però a més a més, la Divisió d'Honor Plata femenina encarrila el tram final, amb OAR molt ben posicionades per accedir a la lluita per l'ascens a la 'División de Honor Oro', però amb el Sant Vicenç collant per darrere fins a l'últim alè. Ho aconsegueixin o no, les del Llobregat sumaran una temporada més en les posicions capdavanteres del grup C de la plata, una trajectòria digna d'elogi.

Ah, i no us deixeu perdre l'exabrupte del Víctor que representa el cabreig de tots quan hem vist que el Rapid Bucarest ha prescindit de Carlos Viver!

Aquí pots recuperar el podcast via Youtube:

Jim & Vic Handball Show, l'únic podcast d'handbol en català!
Segueix-los a Youtube, Spotify,
Ivoox, Podimo, Google Podcast,
Twitter i Instagram.

Entrevistes