updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Movit HP Granollers dominador del Torneig d'Handbol Platja Mataró

Domini vallesà al penúltim torneig del circuit català d'Handbol Platja, disputat a Mataró amb triomf en les dues categories dels equips del Club Handbol Platja Granollers.

En categoria masculina el Movit Handbol Platja Granollers “A” es va imposar a la final a l’equip Cocoloco, en un partit molt igualat però que ha acabat 2 a 0. El mataroní Oriol Mas va jugar amb l’equip campió, i va ser escollit com a millor porter del torneig.

En categoria femenina, el Movit Handbol Platja Granollers “A” va revalidar el títol per tercer any consecutiu derrotant el Corbi Team en la final per dues parts a zero. A l’equip campió va jugar la mataronina Adriana Ascaso, i també va ser escollida millor portera del torneig.

Torneig consolidat

Aquesta ha estat la sisena edició del Torneig d’handbol platja “Ciutat de Mataró” sota l’organització de l’Associació d’Handbol Platja de Mataró, i dins del programa de Santes Esportives.

L’èxit va ser total amb la presència de 44 equips, 31 masculins i 13 femenins, que juntament amb els seus acompanyants van omplir durant tres dies la Platja del Varador. En el seu sisè anys de vida, el Torneig s’ha consolidat com un dels més forts de Catalunya i també a nivell estatal. En 6 anys s’ha passat de 18 equips a 44 i d’un a 4 camps de joc. Dues xifres que deixen ben clar l’arrelament que promet tenir aquest espectacular esport estival.

Tot i que les previsions meteorològiques no eren favorables, finalment el temps va permetre disputar tots els partits del torneig sense problemes. El divendres a la tarda, van donar el tret de sortida diversos equips alevins de Mataró que s’iniciaven en aquest esport, amb el primer torneig d’handbol platja de Mataró de base. El dissabte es van disputar tots els partits de la fase de grups, i va ser la jornada amb més presència de participants i de públic. Una diada d’handbol platja de primer nivell amb quatre pistes en joc de manera simultània. El diumenge, es van
disputar tots els partits de la fase final.

 

Entrevistes