updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Granollers i Corbi Team guanyadors del 1r Torneig d'Handbol Platja de Barcelona

Aquest cap de setmana es va estrenar Barcelona com a seu d'un torneig d'handbol platja, en un cap de setmana en que va coincidir amb el tradicional torneig de Calonge. Més oferta i lògicament els equips dividits entre els dos tornejos. A Barcelona els guanyadors van ser el Movit HP Granollers en categoria masculina i l'Espai Pasta-Corbi Team en la femenina.

Granollers dominant en categoria masculina

En categoria masculina els grans dominadors van ser els equips del HP Granollers. Ja en les eliminatòries de diumenge, el Movit HP Granollers masculí va superar Los Tocaitos a quarts de final. en semifinals ha guanyat als shoot-outs a MFL, que ja s’havia superat a la fase de grups, aconseguint la classificació per la final. En la gran final, s’han trobat les cares Movit HP Granollers i HP Granollers Junior, amb una primera part molt igualada que s’ha resolt al final i per petits detalls a favor del primer equip. A la segona part, el MOVIT – HP Granollers no ha tingut cap problema i ha superat àmpliament els joves del club. Amb aquest resultat els vallesans aconsegueixen el primer títol en categoria masculina absoluta.

Corbi guanyadores femenines

En categoria femenina els Granollers Movit HP Granollers femení es va plantar a la final superant l’Associació Roquerola d’Handbol Sorra, que venia de guanyar el torneig de La Roca. La gran final les va enfrontar a l'Espai Pasta-Corbi Team’, els dos equips més experimentats del circuit.  La primera part va ser vallesana, i la segona per les jugadores del Corbi Team, que van aconseguir emportar-se el títol guanyant els shoot-out.

Entrevistes