updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El BM Playa Alcalà i les Krimildas, campions del VIII Open d’Handbol Platja Calella 2012

El BM Playa Alcalà en categoria masculina i les Krimildas en categoria femenina, es van proclamar campions del VIII Open d’Handbol Platja Calella 2012. 

El torneig de Calella, disputat del 29 de juny a l'1 de juliol, és un dels més tradicionals i reconeguts a nivell nacional i internacional. Enguany, amb la participació de 32 equips masculins i 18 equips femenins, en un cap de setmana d'handbol platja amb més de 100 partits disputats.

L’equip de Madrid, el Balonmano Playa Alcalà es va proclamar campió en categoria masculina per quarta vegada consecutiva, disputant un gran torneig. Es va imposar per 2-1 a la Selecció Danesa en una final molt disputada i decidida als Shoot-Out. A les semifinals el campió havia guanyat al potent equip de Màlaga per 2-0, mentre que la selecció danesa  “BHC Danmak” ho feia a la tanda de Shoot-Out davant l’equip hongarès Salgótarjáni Strandépítők BHC.

Consulteu tots els resultats i classificacions de la categoria masculina

En categoria femenina, l’equip valencià de les Krimildas ha aconseguit superar al també equip valencià Jugui Socorro també a la tanda de Shoot-Out per 2-1. A les semifinals, el guanyador es desfeia per 2-0 de l’equip català Handbol Platja Granollers, mentre que el finalista ho feia de l’equip holandès LEUDAL  als Shoot-Out.

Consulteu tots els resultats i classificacions de la categoria femenina

Entrevistes