updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Poblenou i Santpedor, guanyadors federats del 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

  • Escrit per CH Igualada

El Club Handbol Igualada ha finalitzat, aquest cap de setmana amb el 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada, una temporada històrica en la qual el primer equip ha assolit l’ascens a Primera Catalana Preferent. Com cada any, els equips participants a l’Handbol Sorra s’han distribuït entre dues grans categories: Federats i Obert. El guanyador federat masculí ha estat l’Handbol Poblenou, que s’ha imposat a la final a Ultrachicos, el conjunt format pels jugadors igualadins. En la categoria federada femenina, les guanyadores han estat les noies de l’Handbol Santpedor, que han vençut a la final a Tías Buenas, un combinat de noies on predominaven les jugadores dels clubs anoiencs: CH Vilanova, CH Montbui i CH Igualada.

Ja en les categories d’Obert, els campions dels Aficionats han estat Viejas Glorias, mentre que en la categoria Jugar per Divertir-se els vencedors han estat Inspírate. El 14è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada també es recordarà per ser el primer en el qual es va celebrar el torneig familiar, que també va tenir lloc al llarg de tota la setmana al Parc Valldaura. En la categoria de Menors amb Pares, els guanyadors han estat els Andreu’s, mentre que entre els Adults s’han imposat els Visa’s.

Amb un total de 105 equips inscrits, l’edició d’enguany de l’Handbol Sorra ha estat la més concorreguda. Això ha estat possible gràcies al suport del Patrocinat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, la col·laboració de la Federació Catalana d’Handbol, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Diputació de Barcelona i totes les empreses patrocinadores i col·laboradores del Club Handbol Igualada.

Entrevistes