updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El CHP Granollers femení campió del V Torneig d'Handbol Platja de Gavà

L'Handbol Platja Granollers va ser el clar dominador del Torneig que obria el Campionat de Catalunya d'Handbol Platja. Només cal veure que la final va ser entre els dos equips del club, el MOVIT HP Granollers femení (que el 2011 van ser segones) i el Granollers B, format per jugadores juvenils.

D'aquesta manera, el femení del Club Handbol Platja Granollers es va proclamar campió del torneig, sense perdre un sol set en els sis partits jugats. D'aquesta manera van demostrar que segueixen sent clares candidates a revalidar el títol de Campiones de Catalunya. La jugadora Carmen Villaseñor va ser elegida com a Millor Jugadora del torneig.

Les juvenils del club, competint com a CHP Granollers "B"  van perdre el primer partit per 0-2, però es van refer dels nervis inicials i van recuperar el nivell de joc amb el que van acabar el 2011, guanyant la resta d’encontres per 2-0 fins arribar a la final. Cal destacar la millora d'aquest grup, que l’any passat en aquest torneig no havia passat de la fase de grups, després de perdre tots els partits.

Entrevistes