updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Plan B i TCN campions a Mataró, amb record especial a Zigor Amador

TCN va ser el campió masculí Foto: Daniel Ferrer EL TOT MATARÓ TCN va ser el campió masculí

Gran èxit de participació amb més de 100 equips inscrits en totes les categories i 7 pistes de joc a la Platja del Varador de Mataró.

Aquest cap de setmana es va disputar a la platja mataronina la 12a edició del torneig d’handbol platja ciutat de Mataró que va superar l’èxit d’anteriors edicions amb més de 100 equips participants en les diferents categories i 7 pistes en joc.

Cal destacar el gran detall de l'organització que ha batejat pista central amb el nom de "Pista Zigor Amador", i que havia mort feia pocs dies.. Un emotiu homenatge a la  memòria del popular “Zigurdsson”, exjugador a platja i membre del popular The Corbi Team, equip que va jugar tot el cap de setmana amb el seu nom i dorsal. Recordem que a handbol pista, en Zigor va jugar entre d'altres equips al conjunt de la ciutat –el Joventut Handbol Mataró– abans d'estar les darreres temporades jugant i entrenant a l’Handbol Parets.

En la categoria masculina el guanyador va ser el TCN, que va superar a la final en els “shoot-out” al BHR La Roca. En tercer lloc va quedar l’ARHS Team també roquerol. El millor jugador va ser Adrià Salado i el millor porter Nacho Biosca, porter de l’Ademar de Lleó de Lliga Asobal  i internacional recentment amb la selecció estatal als Jocs Mediterranis.

En categoria femenina va guanyar el Plan BXP Sports superant per 2-0 a la final al BHR, i el tercer també va ser l’ARHS Team. La millor jugadora va ser Sara Galamba i la millor portera Amanda Riera.

En categories de base van guanyar: Juvenil masculí: ARHS Team; Juvenil femení: ARHS Team; Cadet masculí: CHP Midgard; Cadet femení: Harresi Kaigan; Infantil masculí: ARHS Team; Infantil femení: ARHS Team; Aleví masculí: Skuad Warriors; Aleví femení: HP Granollers.

Vídeo-resum del torneig | Facebook HP Mataró

Entrevistes