updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Celebrada la 20a edició de l'Handbol Sorra a Igualada

  • Escrit per Daniel Leon / CHI

El passat cap de setmana, es va celebrar la XX edició, del Torneig d'Handbol Sorra Ciutat d'Igualada el més antic de Catalunya, a les instal·lacions del parc de Vall Daura.

Com és habitual, el torneig va estar organitzat pel Club Handbol Igualada, i més de 350 esportistes i 35 equips, van gaudir d'unes fantàstiques instal·lacions i on van oferir un gran espectacle. Tots els esportistes participants, van rebre una samarreta de record, i tots els equips guanyadors trofeus, així com els millors jugadors de cada final on es va agrair la seva participació.

Les categories que van participar eren: prebenjamí a Sènior, tant en format obert, com en format federat i dins del Tour català d'handbol platja de Catalunya,en les categories base. També s'ha fet torneig de la categoria Special, amb tota la il·lusió pels nois i noies, amb la participació de 6 equips, d'arreu de Catalunya.

Dissabte a la nit, es va celebrar el tradicional sopar del club, a la fresca, on es va fer una botifarrada, amb la participació de pares i mares, jugadors i col·laboradors del club, per posar punt final a la fantàstica temporada.

Agrair al patronat d'esports i a l'Ajuntament d'Igualada, per la seva col·laboració i confiança, als membres de la junta, pares, mares, jugadors i delegats, que van poder ajudar, sense ells no seria possible tanta feinada, gràcies per tot i fins a la pròxima edició.   

GALERIA DE FOTOS / JOAN ÀNGEL SOLANELLES

Entrevistes