updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Subcampionat estatal absolut de platja per Plan B i bronze d'HP Granollers

Plan B femení i HP Granollers masculí Plan B femení i HP Granollers masculí

Gran paper dels equips catalans a l'Estatal d'Handbol Platja absolut amb dos podis, un en cada categoria.

La localitat càntabra de Laredo va tornar a ser un any més l'escenari del Campionat d'Espanya d'Handbol Platja. Una gran cita estatal en la qual els equips catalans van tenir-hi un important protagonisme amb una plata femenina, un bronze masculí i títols i medalles de base que repassarem en una altra notícia.

Plata femenina pel Plan B

El gran dominador del Tour Català femení, el Plan B (que no va participar a la final del campionat de Catalunya ja que es trobava disputant l'Arena 1000 Ciutat de València, que va guanyar) va aconseguir penjar-se la medalla de plata a l'Estatal de Laredo.

I això que es va trobar als vuitens de final amb el gran favorit, el BMP Sevilla, però després d'un partit igualadíssim (18-19 i 21-20), les catalanes van guanyar als shoot-outs. A Quarts van superar a BMP Las Flinflis, a semis al Ciudad de Málaga, però en la gran final no van poder davant un BMP Algeciras que va ser superior (14-24 i 18-26).

L'altre equip català que va superar la fase de grups, l'Harresi Kaigan, va perdre als vuitens de final davant BMP Maruja Limón.

Bronze masculí per l'HP Granollers

L'HP Granollers va caure a les semifinals davant el Pinturas Andalucía (0-2; 22-26 i 22-25), però es va refer en la lluita pel bronze amb un triomf ajustadíssim davant l'Azuqueca (2-0; 24-23 i 25-24). Un bronze merescut per l'equip vallesà, conjunt que ha dominat el rànquing estatal de l'Arena Handball Tour 2017.

L'altre conjunt català que va superar la fase de grups va ser el Plan B, però va cedir als vuitens de final davant precisament del Pinturas Andalucía (0-2; 18-19 i 18-23). El botxí dels dos equips catalans va acabar alçant-se amb el triomf final, superant a la final al Ciudad de Málaga.

RESUM DEL CAMPIONAT D'ESPANYA 2017 - Laredo

Exhibició amb important presència catalana

Entrevistes