updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dos ors i una plata dels equips base de l'ARHS a l'Estatal de Laredo

Gran èxit dels equips de base de l'ARHS a l'Estatal de platja Foto: @arhsLaRoca Gran èxit dels equips de base de l'ARHS a l'Estatal de platja

Un any més, i ja en van tres, l'ARHS Team de La Roca va tornar del Campionat d'Espanya amb títols estatals de base. Enguany han estat dos, que a més vénen acompanyats d'una plata.

Doble èxit en categories infantils

Comencem aquest repàs amb l'èxit de l'infantil femení de l’ARHS Team, que va aconseguir alçar-se amb el triomf estatal fent un gran torneig, guanyant tots els partits fins arribar a la final, que van guanyar davant el BM Playa Sevilla B per un resultat de 2 a 0.

També va realitzar un bon torneig el conjunt infantil masculí del mateix club roquerol, arribant també a a la final, tot i que en aquest cas la van perdre davant el Pulpo Beach d’Algeciras en un partit molt igualat (0-2, però 26-28 i 22-23).

Títol estatal Cadet masculí

L'equip cadet masculí de l'ARHS A va aconseguir el títol estatal en guanyar la final 2-0 davant el Lacasitos Beach Pan Moguer.

També van superar la fase de grups dos equips catalans més, l'Harresi Kaigan, que va caure eliminat a quarts de final, i l'ARHS B, que va cedir als vuitens. En categoria cadet femenina, l'ARHS va arribar als quarts de final on va caure davant el Carboneras.

Sense sort en categories juvenils

Pel que fa a la categoria juvenil –la més gran de la base i que en els tornejos del tour català ja juguen amb els absoluts– no hi va haver tanta sort com la temporada passada. En categoria juvenil femenina, l'ARHS (que recordem que defensava títol) i l'Harresi Kaigan Companyes van quedar quartes i cinquenes d'un igualadíssim grup que va acabar amb tots els equips amb quatre punts.

Tampoc van poder avançar massa els equips en categoria juvenil masculí, amb CHP Calella i ARHS Team caient als vuitens de final (1-2 contra Utrera i 0-2 contra Barbate respectivament).

Entrevistes