updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Doble triomf del Plan B al Torneig d'Handbol Platja Ciutat de Mataró

Un instant de la final masculina Fotos: Javier Delaossa / FB HP Mataró Un instant de la final masculina

Durant tot el cap de setmana es va disputar una nova edició, i ja en van onze, del Torneig d'Handbol Platja Ciutat de Mataró que enguany va acabar de nou amb doble triomf vallesà.

Amb un espectacular desplegament de pistes a la Platja del Varador, amb 7 camps de joc, l'espectacle d'una competició molt vistosa va omplir d'activitat el front marítim de la capital del Maresme durant tot el dissabte i la matinal de diumenge.

Per primer cop la competició es disputava simultàniament en categoria absoluta i base. En total 38 equips masculins inscrits, 17 de femenins i 24 de base, que en feien un total de 79, per a fer-nos una idea de la magnitud de la competició.

A nivell esportiu, cal destacar el títol en categoria femenina del Plan B, que va aconseguir el títol en imposar-se a la final al Harresi Kaigan.

El títol en categoria masculina absoluta, en la darrera final que es va disputar diumenge al migdia, el triomf va ser també per al conjunt del Plan B, que va aconseguir superar a la final al CHSLM de Montcada, revalidant un títol que ja havien aixecat el 2016.

NOTÍCIA A M1TV

Entrevistes