updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La 3a Maresme Week es consolida a Caldes d'Estrac

  • Escrit per MaresmeWeek
Imatge de la final femenina Foto: Maresme Week Imatge de la final femenina

Un total de 25 equips de Catalunya i Andorra omplen d’activitat la Platja dels Tres Micos de Caldetes, repetint escenari amb èxit. Els equips de TCN i The Corbi Team es van emportar els títols masculí i femení, respectivament.

Aquest dissabte va ser dia d’handbol platja de nivell a Caldes d’Estrac, amb la disputa del 3r Torneig Absolut Maresme Week. Més de 250 esportistes vinguts de tot el territori català i Andorra van gaudir d’una magnífica jornada. D’aquesta manera Caldes d’Estrac es consolida per segon any com a cita clau en el Tour Català que recorre tot Catalunya els mesos estivals, després d’haver acollit ja l’any passat les Fases Finals de Catalunya.Esportivament es va veure un gran nivell, amb interessants fases de grups, creuaments i acabant amb dues finals intenses i de qualitat que van tancar la jornada al vespre. En categoria masculina la final de la Maresme Week la van protagonitzar els dos finalistes del 2014 i 2015. Finalment el trofeu de campió el va aixecar l’equip TCN, superant en una igualada final als penals shoot-out al Coco-Loco. Dos porters del màxim nivell estatal (Nacho Biosca i Pau Puget) i jugadors bregats a la platja van protagonitzar una final realment espectacular.

Just abans s’havia jugat la final en categoria femenina, on el The Corbi Team va fer un gran final de torneig per guanyar 2-0 al Roc&Bol Beach.

Foto de família dels premiats

Una de les característiques diferencials d'aquest torneig és la disputa de la “Copa Caldes d’Estrac” entre els equips que no entren al quadre gran de campions, assegurant com a mínim un partit més a cada equip. En aquest cas els campions de la "Copa" van ser els Albinegros en categoria masculina i #Fempinya en categoria femenina.

Ara el dissabte 9, Torneig de Base

Ja són més de 20 equips els inscrits pel pròxim dissabte, quan es tancarà aquesta tercera edició de la Maresme Week amb la disputa del Torneig en categories de base. Durant la setmana els camps acolliran entrenaments i rebran els participants de diferents campus esportius. Una bona manera d’acostar l’handbol platja a tothom en un emplaçament immillorable.

Aquesta Maresme Week està organitzada pel Club Handbol Llavaneres Maresme en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Federació Catalaa d’Handbol, i el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona.

- Galeria de Fotos 2016 (FB MARESME WEEK)

Entrevistes