updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El BHC Plan B quart a la Copa d'Espanya d'Handbol Platja

Gran paper del Plan-B en l'estrena de la temporada de platja Foto: RFEBM Gran paper del Plan-B en l'estrena de la temporada de platja

Bon paper del Plan B, únic equip català a la Copa d'Espanya d'handbol platja disputada a la localitat malaguenya de Torrox. El conjunt vallesà va aconseguir acabar en quarta posició després de superar equips favorits.

En una competició de dotze equips repartits en quatre grups de tres el Plan-B va passar als quarts de final com a primer de grup després de guanyar els dos enfrontaments contra el Barbate B (2-0) i el BMP Ciudad de Málaga, vigent campió d'Espanya (2-1).

Als quarts de final van superar de manera als shoot-outs al BMP Barbate "A", un dels equips més potents del torneig. Malauradament, tot i que van fregar la final, van acabar caient precisament als penals en semifinals contra el Zonabalonmano.com (24-12/20-25/8-10). En el tercer i quart lloc el BMP Algeciras va ser superior al Plan B que d'aquesta manera acabava en una meritòria quarta plaça (6-20/14-21).

L'equip vallesà del Plan-B

- Crònica més extensa de Jornadavalles.cat aquí

- Resultats oficials aquí

Entrevistes