updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Campionat de Catalunya serà la MaresmeWeek de Caldes d'Estrac

El mateix dia de la inesperada cancel·lació del Torneig Absolut Maresme Week del 4 de juliol l'Organització de la Maresme Week va començar a treballar per poder anunciar una nova data i salvar d'aquesta manera la Maresme Week per la que portaven treballant més de 9 mesos. El treball va tenir els seus fruits, i el ja el dilluns 6 de juliol van poder començar el Campus Week a la platja de Caldes d'Estrac, escenari el dissabte 11 de juliol d'un exitós 2n Torneig Maresme Week de Base (amb 26 equips).

Finalment, amb aquest nou emplaçament contrastat, el suport de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac i de l'Organització del Tour Català d'Handbol Platja, aquesta setmana ja han anunciat que la MARESME WEEK 2015-CALDES D’ESTRAC (1 i 2 d'agost) SERÀ LA FASE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

Serà el cap de setmana de l’1 i 2 d’agost la Platja dels Tres Micos de Caldetes, on es viuràla Fase final del Campionat de Catalunya. Es tracta del torneig que tanca el Tour Català d’handbol platja i que dóna accés directe (als dos campions del torneig Absolut) al Campionat Estatal que es jugarà el següent cap de setmana a Roquetas de Mar.

Aquest 2n Torneig “Maresme Week – Caldes d’Estrac” es jugarà en dues categories:

- ABSOLUTA
- BASE (Infantil-Cadet),

cadascuna en categoria masculina i femenina.

El preu del Torneig és de 120 euros, i tots els equips que ja havien fet el pagament per la Maresme Week, només hauran de pagar la diferència (20€) en mà el mateix dia del torneig. Als equips que no vulguin o puguin participar-hi i ja haguessin pagat la inscripció, se'ls hi retornaran l'import de la inscripció.

+ INFO I INSCRIPCIONS: LINK

Moltes gràcies a tots pel suport, ànims i comprensió. 

Esperem veure'ns a "Caldetes" per tancar una gran temporada d'handbol platja!

Entrevistes