updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Exitós Torneig Base Maresme Week a Caldetes

La platja dels Tres micos de Caldetes, nou espai de la Week Fotos: Marta Gonzalvo / Maresme Week La platja dels Tres micos de Caldetes, nou espai de la Week

Èxit del segon Torneig Base Maresme Week que es va celebrar dissabte a Caldetes. Amb la participació de 26 equips de Catalunya i Menorca, els organitzadors van valorar molt positivament el nou emplaçament de la "Maresme Week" després d'haver hagut de cancel·lar el Torneig Absolut el passat dissabte per problemes amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. I queda clar que el canvi ha estat per anar a millor.

El Torneig es va disputar en cinc categories (Cadet Masculí, Cadet Femení, Cadet/Inf. Femení, Infantil Masculí i Aleví/Benjamí Mixt) i amb el millor handbol platja base durant més de deu hores. L'alcalde de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó; el de Sant Andreu Llavaneres, Joan Mora; així com la regidora d'esports de Caldetes, Beth Segura, van entregar els premis als millors equips d'aquesta jornada esportiva i festiva.

Coincidint amb aquest Torneig Base, des de l'Organització del Tour Català ja s'ha confirmat que les Finals del Campionat de Catalunya se celebraran precisament en aquest espai. La Maresme Week 2015 serà per tant la Fase final del Tour Català.

Entrevistes