updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Torneig Maresme Week Absolut cancel·lat ja busca data i el Base es farà a Caldetes

El Divendres ja vam transmetre a través de les xarxes que, per una polèmica decisió en forma de decret de l'alcadia de Sant Vicenç de Montalt, havia quedat suspès el Torneig d'Handbol Platja Maresmeweek que s'havia de celebrar dissabte 4 a la platja d'aquella població, sota l'organització del CH Llavaneres, que ens va fer arribar aquest escrit:

Després de molts mesos de treball, feina incansable i tenir-ho TOT preparat i amb 30 equips inscrits (èxit absolut per un torneig de només dos anys de vida), aquest migdia a les 13:17 l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ens ha enviat un Decret anunciant que no ens autoritza a realitzar el Torneig d’Handbol Platja Maresme Week 2015. Una activitat que havíem sol·licitat el 10 de desembre de 2014, i en el qual ells diuen que col·laboraven, com es pot veure a l’anunci de la web del mateix ajuntament (http://www.svmontalt.cat/agenda.php).

Aquest mateix matí ens hem desplaçat al Servei de Costes on se’ns ha dit que el permís necessari ja estava tramitat i amb el vistiplau tècnic, i que només faltava una signatura que podia arribar al migdia. I que en cas que no arribés, igualment podíem celebrar el torneig sense cap problema, comptant amb el beneplàcit de l’esmentat Ajuntament. És normal i habitual realitzar una activitat a la platja amb aquestes condicions i que el permís definitiu arribi més tard.

Pensem que l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt ha manifestat molt poc interès per col·laborar amb la Maresme Week. Veiem fora de lloc la publicació d’aquest Decret, ja que simplement fent una consulta al Servei de Costes hagués comprovat que SÍ que era possible muntar el Torneig.
Des de l’organització (entrenadors del club i junta directiva), hem fet tot el que estava a les nostres mans per intentar revertir aquesta situació però finalment ha estat impossible aconseguir trobar una alternativa viable.

PER AIXÒ HEM D’ANUNCIAR QUE EL TORNEIG ABSOLUT MARESME WEEK DE DEMÀ DISSABTE 4 QUEDA SUSPÈS.
ESTEM BUSCANT UNA DATA I EMPLAÇAMENT ALTERNATIUS A LA MATEIXA ZONA PER AQUEST MATEIX ESTIU.


Evidentment sabem que no tots els equips hi podreu assistir. A tots els equips que no puguin participar-hi els hi serà retornat l’import de les inscripcions de manera íntegra.
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. Aquest és un comunicat que mai haguéssim volgut enviar.

Salut i handbol platja!

L’Organització de la MARESME WEEK
www.maresmeweek.cat

Un fet lamentable per a l'esport

Sense voler entrar en detalls burocràtics, és força lamentable que un col·lectiu de 250 joves, que volen practicar un esport a la platja, es quedi sense poder fer-ho, i un altre col·lectiu d'organitzadors, que hi han deixat moltes hores de dedicació sense rebre res a canvi, vegin com han estat inútils, per una decisió força incomprensible d'una persona que no ha volgut col·laborar en absolut (per molt que ho digui a la web de l'ajuntament que dirigeix) amb una activitat lúdica i sense cap afany de lucre, que es volia realitzar en una platja.

El Torneig Base a Caldetes

L'Organització, veient la falta de suport evident a Sant Vicenç, s'ha mogut amb rapidesa i ha rebut el suport de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac "Caldetes". Concretament s'ham desplaçat a la "Platja dels Tres Micos" on faran el Campus Week i aquest dissabte està previst que s'hi celebri el 2n Torneig Base Maresme Week (amb inscripcions obertes fins dimecres a www.maresmeweek.cat).

De cara al Torneig Absolut Maresme Week, a mitja setmana esperen poder anunciar la nova data. Tots els equips que no hi puguin o vulguin participar veuran retornada l'import de la inscripció.

Entrevistes