updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els tornejos de La Roca i Maresme Week obren inscripcions

La platja entre Sant Vicenç i Llavaneres acollirà una nova "Maresme Week" Foto: Maresme Week La platja entre Sant Vicenç i Llavaneres acollirà una nova "Maresme Week"

Quan arriba la calor, comença a moure's l'activitat al voltant de l'handbol platja. Avui us volem presentar dos tornejos que obren inscripcions, són els de La Roca i Maresme Week que fan Base i Absolut

Roc&BolBeach 2015 La Roca del Vallès

Un any més ARHS (Associació Roquerola d'Handbol Sorra) vol seguir promocionant i dinamitzant l'handbol platja, i ens conviden al torneig Roc&Bol Beach 2015 que es disputarà els dies 3, 4 i 5 de juliol en categoria Base i 11 i 12 de juliol en categoria Sènior, en un nou espai preparat a La Roca de La Roca del Vallès. La temporada passada ja es va poder gaudir d'un bon torneig amb un gran nombre d'equips, que van fer possible que la jornada es convertís en tot un èxit.

Les categories que conformen el torneig són: Pre-Benjamí (gratuït), Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet tant masculí com femení en Base i Sènior femení i masculí. La data límit per inscriure un equip base és el 31 de maig de 2015 i el preu d'inscripció és de 100€, que inclou una assegurança esportiva per cada jugador inscrit. En categoria sènior teniu temps fins el 26 de juny i el preu és de 120€. L'organització es reserva el dret de tancar inscripcions, per rigorós ordre d'arribada de les mateixes.

Hi haurà servei de bar per a tots/es els assistents i trofeus i obsequis per a tots els equips participants com també accés a la piscina municipal. Cada jugador inscrit rebrà la samarreta del torneig d'enguany.

Per més informació i inscripcions es pot visitar el web de l'esdeveniment a www.arhs.cat

Torna la Maresme Week: Tornejos i Campus

Després de la bona rebuda de la primera edició, aquest estiu arriba la 2a MARESME WEEK. Una setmana plena d'activitats al voltant de l'Handbol Platja que es durà a terme als municipis maresmencs de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldetes.

Aquesta "Week" consta dels dos tornejos i el 2n CAMPUS Internacional d'Handbol Platja Maresme Week (del diumenge 5 al divendres 10 de juliol), del que ja hi ha obertes les inscripcions, que es poden fer a títol individual o per grups/equips (amb un descompte del 10%). Un campus amb monitors especialistes destacats com Víctor Montoya (selecció espanyola handbol platja), Juan Del Arco (BM Granollers) o Zigor Amador (The Corbi Team). Per cloure aquest Campus (el dissabte 11 de juliol) tots els participants podran participar al Torneig de Base en el qual també hi podeu apuntar els vostres equips de 8 a 18 anys per només 60 euros (els participants del Campus hi competiran de manera gratuïta). Tots els jugadors rebran un regal i hi haurà trofeus pels guanyadors.

Les dates dels tornejos d'enguany són el 4 de juliol el TORNEIG ABSOLUT i l'11 de juliol el de BASE. Inscripcions obertes (places limitades per ordre d'inscripció) a week@maresmeweek.cat

Per més informació i inscripcions es pot visitar el web de l'esdeveniment a www.maresmeweek.cat

Entrevistes