updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

David Balaguer acaba 5è a l'Europeu caient contra l'amfitriona

El jugador del Barça i del The Corbi Team David Balaguer va acabar l'europeu d'handbol platja disputat a Randers en una magnífica cinquena plaça. Balaguer era l'únic representant català en una selecció potent, però que va fer una primera fase irregular (quarts a la fase inicial en un grup de 6 i també quarts a la segona fase en un grup de 4). A l'hora de la veritat, però, a punt van estar de donar la sorpresa contra els amfitrions.

La selecció estatal va topar-se als Quarts de final amb una Dinamarca amb el gran Hans Lindberg com a estrella mediàtica de l'equip, equip que va acabar en tercera posició final. Tot i això els danesos van haver de suar de valent per guanyar als espanyols que només van cedir als shoot out (22-25, 25-22 i 7-8 al desempat definitiu), tot i haver patit dues desqualificacions. En aquest partit Balaguer fa aconseguir 8 punts.

Després de caure eliminats de la lluita pel títol, el conjunt estatal va refer-se guanyant els dos partits per acabar assolint el cinquè lloc. Primer superant a Noruega als shoot-out i després 2 a 0 a Ucraïna. Les medalla d'or va ser per Croàcia, la plata per Rússia i el bronze per Dinamarca.

Entrevistes