updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Seguiment del Mundial femení: Viver i Musons a vuitens, on els espera Noruega

Gran primera fase de la debutant Ivet Musons Foto: RFEBM Gran primera fase de la debutant Ivet Musons

La selecció de Carlos Viver ha fet una bona fase de grups, passant finalment com a tercera classificada i amb un paper destacat de la debutant Ivet Musons.

La selecció espanyola va guanyar els dos primers partits –els més assequibles– davant Angola (28-24) i Paraguai (32-15), després va perdre amb Romania (19-17), va empatar amb França (27-27) per tancar la primera fase guanyant a Eslovènia (27-22). Uns resultats que (per pitjor diferència de gols respecte a França) els van donar la tercera plaça final. La mala sort és que a vuitens es toparan ni més ni menys que amb la potent Noruega, que va perdre el darrer encontre davant Suècia acabant en segona plaça del seu grup (també per diferència de gols).

Musons, una de les destacades

Una de les grans notícies d'aquesta primera fase ha estat la gran adaptació de l'equip de la quirzetenca Ivet Musons (Elx Mustang i ex-Castelldefels) amb aquests bons números:

Alguns dels gols de Musons

El partit de vuitens davant Noruega serà aquest dilluns a les 20:30h i es podrà veure per TDP

En acabar el darrer partit Carlos Viver va fer aquestes declaracions:

"Estoy muy satisfecho por el rendimiento del equipo tanto en este partido como en el resto de la fase de grupos"
"Una vez hemos dado la vuelta al partido, cuando nos hemos puesto por delante, hemos sabido gestionar muy bien la ventaja, jugando y venciendo con solvencia"

"Ahora toca descansar y trabajar, es un partido a cara o cruz y no debemos tener miedo absolutamente a nadie", deia sobre els vuitens contra Noruega.

La jornada de vuitens d'aquest dilluns

El Quadre en busca del títol mundial

 

 

 

Entrevistes