updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Pau Campos agafa les regnes de la Selecció Catalana femenina

Pau Campos agafa les regnes de la Selecció Catalana femenina FOTO: MARTÍ ALTABA / VALONMANO CON V

Ja tornat de la seva aventura a la primera divisió romanesa, Pau Campos serà el nou entrenador de la Selecció Catalana Absoluta Femenina per aquesta temporada 2017-2018.

Reconegut per tothom per la seva llarga i exitosa etapa a l'Handbol Bordils, Pau Campos és Llicenciat en Educació Física i Esports per la UB i Entrenador Nacional d’Handbol. Fa anys també que és professor d’handbol a l'EUSES i també és col·laborador de les emissions d'handbol Catalunya Ràdio. La seva gran feina a Bordils li va donar l'oportunitat aquest estiu de fer el salt al CSM Bucarest, però la pressa pels resultats de la junta del club romanès va fer que el destituïssin a les poques jornades de començar el campionat.

A banda de la seva trajectòria com a entrenador de clubs, Campos ja ha estat seleccionador català de base, cadet i infantil masculí aconseguint la medalla d’or sempre que ha estat al capdavant d’una selecció catalana. També va dirigir el passat mes de gener a la selecció absoluta masculina al partit solidari jugat a l'Olímpic vallesà #Somriuresquecuren.

Entrevistes