updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Festival TecCat promociona un Nadal més l'handbol femení

Maurici Bosch, Núria Gràcia i Joan Cañellas, a la presentació Foto: Twitter Maurici Bosch, Núria Gràcia i Joan Cañellas, a la presentació

El V Festival TecCat omplirà aquestes festes nadalenques d'handbol femení, enguany el pavelló de Santa Maria de Palautordera, els dies 29 i 30 de desembre.

Aquesta cinquena edició del Festival nadalenc TecCat es va presentar aquesta setmana en roda de premsa a Santa Maria de Palautordera. Hi van ser presents els dos padrins d'aquest Festival d'handbol, els jugadors Joan Cañellas (Vardar Skopje) i Núria Gràcia (enguany jugant a la 1a Divisió francesa amb el Celles-sur-Belle); així com l'alcalde del municipi Jordi Xena; Xavier Sala, com a representant del Club Handbol Palautordera, i Maurici Bosch, com a representant de l'entitat TecCat.

Serà un bon test preparatori per les tres seleccions catalanes femenines que preparen els Campionats d'Espanya de Seleccions que es disputen del 2 al 7 de gener a Catalunya, que s'enfrontaran a rivals d'alt nivell. El dijous es veuran les cares amb equips d'una categoria superior (Granollers cadet, La Roca juvenil i Joventut Mataró sènior) i el divendres contra els Combinats TecCat, també sempre d'una categoria superior.

“Una dada molt representativa és que entre tots els combinats tenim una xifra de 40 clubs participants i serà una jornada festiva en la qual gaudirem del millor handbol femení català”, destaca a La Jornada del Vallès Maurici Bosch, organitzador de l’esdeveniment. En la darrera jornada del torneig, el divendres a les 20h, es farà un homenatge a Emma Garcia Curto, jugadora de l'Handbol Amposta que la passada setmana va perdre la vida en un accident de trànsit.

Horaris del 5è Festival TecCat

Dijous 29 desembre
16:00 h      Selecció Catalana Infantil Fem. - BM Granollers Cadet A
18:00 h      Selecció Catalana Cadet Fem. - BM La Roca Juvenil A
20:00 h      Selecció Catalana Juvenil Fem. - CH Mataró Sènior

Divendres 30 desembre
16:00 h      Combinat TecCat Cadet - Selecció Catalana Infantil Fem
18:00 h      Combinat TecCat Juvenil - Selecció Catalana Cadet Fem
20:00 h      Combinat TecCat Sènior - Selecció Catalana Juvenil Fem

Cada matí de 10:00 a 13:00 hi haurà entrenaments de les Seleccions Catalanes

VÍDEO: Cançó del 5è festival Teccat d'handbol femení

Entrevistes